EXCLUSIV | Dezvăluire bombă: ”Înțelegerea a fost ca Dinamo să rămână în Liga 1!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 21:26,

Cristi Balaj (49 ani) a dezvăluit, în direct, cum a rămas Dinamo în Liga 1.

Alături de Ion Crăciunescu (70 ani), fostul arbitru internațional a fost invitatul de astăzi al lui Claudiu Giurgea, în cadrul unei noi ediții a emisiunii ”Realitatea Sportivă”.

La finalul sezonului trecut, FRF și LPF au decis ca primul eșalon al fotbalului românesc să aibă 16 echipe la start.

În urma deciziei luate, câștig de cauză au avut ultimele trei echipe din Liga 1. Poli Iași se afla pe loc de baraj, Dinamo ocupa locul 13, însă avea 5 restanțe, iar Chindia Târgoviște era deja retrogradată.

Fostul arbitru internațional Cristi Balaj a dezvăluit de ce Dinamo nu merita să rămână în Liga 1 și cum s-a ajuns la decizia luată la finele sezonului trecut.

”Avem Cupa, în care ne trezim că Dinamo descoperă că un jucător de la FCSB nu are drept de joc. A făcut o adresă, pentru că nu au realizat acest lucru când aveau dreptul să conteste. Totuși, acest lucru trebuia să fie făcut de Comisia de Competiții, condusă de Felix Grigore, iar Dinamo se califica în finală.

Au observat târziu. Poți să greșești, dar au observat cei de la Dinamo, cu câteva zile înainte de disputarea Cupei României, unde era tam-tam. Era greu să faci modificări. Dinamo face adresă federației, secretarului general, care are în subordine această competiție. El sesisează Comisia de Disciplină, care spune că sesizarea nu trebuia făcută de el. Sesizarea trebuie făcută de Comisia de Competiții. 

Nu s-a mai întâmplat nimic, dar, de fapt, s-a întâmplat. Înțelegerea a fost că Dinamo să rămână în Liga 1. Mă bucur, dar Dinamo nu merita să rămână în Liga 1. Nu au avut punctele necesare. O Liga 1 cu Dinamo e mult mai frumoasă. Avem meciurile cu FCSB, care reprezintă ceva. Vorbim dacă a meritat sau nu, că vorbim că a rămas, e partea a doua. De ce nu-l dai afară pe Felix Grigore dacă a greșit?” a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate, la ”Realitatea Sportivă”.

Citește și EXCLUSIV | Ca la noi, la nimeni! ”Vorbim de o problemă penală! Nu respectă decizia instanței!”

dinamocristi balajdeclaratiiexclusivrealitatea sportiva
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor