EXCLUSIV | Dezvăluirea făcută de unul dintre cei mai promițători tineri sportivi ai României: „Țin cu FCSB”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 14 mai 2021, ora 14:40,
fcsb1

Chiar dacă voleiul l-a cucerit definitiv, Andrei Druță nu poate uita prima dragoste.

Iar fotbalul ocupă și acum un capitol important în viața sa. Voleibalistul a dezvăluit în exclusivitate pentru realitateasportiva.net care este fomația pe care o susține din fața micului ecran.

„Fotbal nu prea joc pentru că ar exista riscul unor accidentări. Însă de uitat mă uit la toate sporturile. Nu prea am avut timp să merg la meciuri, cred că am fost doar de vreo 2 ori pe stadion. La fotbal, echipa mea preferată este FCSB. La noi din păcate nivelul este slab față de celelalte țări. 

Am văzut ultimele rezultate, nu este o șansă pierdută, mai pot lua titlul. Nu pot să uit partida jucată în 2018 în preliminariile Europa League contra celor de la Haduk Split. Era 0-0 la pauză, Gnohere a făcut dubla, iar golurile lui au adus calificarea. Ăla mi s-a părut cel mai tare meci pe care l-am văzut vreodată”, a fost mesajul lui Andrei Druță, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

În fotbalul internațional preferințele merg către „extratereștrii” catalani.

„Cel mai bun e Messi, iar Barceona este viața mea. Dar în acest moment echipa care mi se pare a fi cea mai puternică este Bayern. Pe Juventus o vedeam ca pe o forță, dar în utima vreme au scăzut și ei ritmul.

Dintre antrenori, Guardiola consider că face o treabă foarte bună la Manchester City, mi se pare că e calm în multe situații, știe cum să reacționeze cu jucătorii”, a mai subliniat sportivul.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Provocarea cea mai mare pentru Andrei Druță: “Este prima competiție de acest gen pentru mine”

amintiriechipa preferatăbarcelonarealitateafcsbandrei druta
hagi farul

Fuziunea dintre Farul și Viitorul, aproape de realitate: ”Sper să se rezolve în câteva ore”

DusanUhrin

DDB, lămuriri cu privire la situația lui Uhrin: ”Sigur că sunt probleme”