EXCLUSIV | Dezvăluirea care aruncă în aer fotbalul românesc! Manevra prin care în fiecare an dispar cel puțin 400.000 de euro din vistieria FRF

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 22 octombrie 2020, ora 19:07,
adunarea-generală-frf

Un om care a activat la Federaţia Română de Fotbal 30 de ani din viaţă face dezvăluiri uluitoare despre cum dispar banii din Federaţie.

Pompiliu Popescu a dezvăluit cum dispar peste 500.000 de euro pe an de la FRF, în exclusivitate la Realitatea Plus. Fostul medic al naţionalei spune că printr-o firmă de branduire dispar anual de la FRF aproape 700.000 de euro.

,,Vreau să vă spun că există o firmă Vitrina. O firmă Vitrina este a lui Dîncu (n.r. Vasile Dîncu), care branduieşte tot la federaţie. De şase ani, Dîncu are această firmă. Cred că între 400 şi 700.000 de euro pe an (n.r. lua firma bani de la federaţie). Se ocupă cu branduiri.

Deci, acele contracte bănoase care merg la Dîncu prin această ”Vitrina”, branduieşte tot, fac acolo tot felul de afişe, inclusiv la Adunarea Generală a alegerilor de acum doi ani. Le-a făcut suporţii ăia, tot felul de treburi din astea, branduiri se cheamă şi numai domnia sa le rezolvă. Cred că în jur de 700.000 de euro se vărsa”,  a spus fostul medic al României.

Popescu spune că Federaţia avea de unde să dea cei aproape 700.000 de euro la firma de branduire, pentru că FRF a încasat sume imense de bani de la FIFA şi UEFA.

,,Au intrat înainte de alegeri, succesiv, sume foarte importante de bani, pe diverse programe şi pe diverse chestiuni pe care Federaţia le-a primit. Deci, de ordinul zecilor de milioane. Dacă v-am spus că Federaţia are un buget de 25 de milioane, vă daţi seama câţi bani poate să intre acolo în Federaţie, de la cele două surse, FIFA şi UEFA.”, a mai declarat Pompiliu Popescu la Realitatea Plus.

Citeşte şi EXCLUSIV | Salariu fabulos pentru Burleanu la FRF! ,,A făcut ceva, fără precedent”

contractefrfdancucluj napocamanevrarealitateapompiliu popescuvitrina srl
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”