EXCLUSIV | Dezvăluirea omului care l-a adus pe Oprița la Steaua: „Inițial nu a vrut să accepte”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 24 octombrie 2020, ora 21:18,

Daniel Oprița este tehnicianul în care se pun toate speranțele fanilor Stelei pentru urcarea în Liga 2. 

Acesta a reușit să spargă ghinionul promovărilor ratate din 2018 și 2019 și a dus formația susținută de MApN în cel de-al treilea eșalon, în această vară. Și toată lumea îl susține să continue proiectul de revenire în elită al roș-albaștrilor.

„Oprița trebuie păstrat, eu sunt cel care l-am adus la Steaua. Comandantul a vrut să mă pună pe mine, după ce a fost refuzat de Falub și de Neaga, care nu au acceptat propunerile.

Apoi m-am trezit cu un telefon de la Florentin Dumitru și mi l-a propus pe Oprița care inițial nu a vrut să vină pentru că nu voia să fie a treia roată la căruță. Am stat o săptămână să îl conving să accepte știind că va veni cu jucători de valoare”, a declarat Adrian Bumbescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Odată cu eventuala promovare în Liga 2 vor începe însă și căutările pentru un nou patron. Bumbescu dezvăluie cine va da o mână de ajutor.

„Steaua promovează în acest sezon, am văzut nivelul celorlalte echipe din Liga 3. Mai trebuie aduși câțiva jucători ca să poți să îți propui în stagiunea viitoare încă o promovare.

Va fi o problemă că va trebui să ieșim de sub tutela departamentală, dar știu că există pregătită o astfel de variantă. Victor Pițurcă se va implica, știu asta pentru că eu țin legătura cu el”, a mai spus antrenorul de la grupa de juniori U17 a Stelei.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Arbitrii din România, puși la zid: “Se dau grande prin cartier că dau un roșu!”

opritacsa steauaadrian bumbesculiga 3realitateapiturcapromovare
Dinamo, Sorescu, bucurie

Unul dintre titularii lui Dinamo dorit de echipe din Serie A

dinamo

Reacția după ce FCSB a transferat un jucător de la Dinamo: „S-a ales praful de tot!”