EXCLUSIV | Dinamoviștii, puși la zid după catastrofa de vineri: „Asta ar fi trebuit să îi ambiționeze”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 28 februarie 2021, ora 18:13,
umilinta dinamo

După victoria cu UTA, Dinamo s-a prăbușit în Liga 1. A luat un singur punct în ultimele cinci etape și a ajuns pe loc de baraj. 

Nici măcar problemele financiare pe care le traversează clubul nu pot reprezenta pentru Adrian Iencsi o scuză.

„Am văzut o echipă total blazată, total debusolată, fără dorință și ambiție măcar. Sunt surprins pentru că indiferent de probleme financiare ca fotbalist trebuie să uiți de aceste lucruri pentru 90 de minute.

Și ar trebui să dai totul pentru echipă din respect pentru tine ca sportiv. Sunt probleme și la alte echipe nu numai la Dinamo, trebuie să joci și de plăcere. Sigur că poți să prinzi o seară mai nefericită și să nu îți iasă jocul, dar efectiv nu am văzut la ei niciun pic de dorință de a lupta, de a câștiga mingea”, a fost poziția lui Adrian Iencsi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Iar mobilizarea fanilor pentru a salva clubul ar fi trebuit să reprezinte un plus de motivație pentru roș-albi, mai spune fostul căpitan din Giulești.

„Au de partea lor susținerea suporterilor clubului Dinamo, iar fanii vor să își vadă echipa jucând cu ambiție, să aibă evoluții bune pe teren și automat să câștige toate partidele.

Pentru suporteri asta este cea mai mare bucurie și din ce văd eu în media ei se implică foarte mult la acest club, iar asta ar trebui să îi ambiționeze pe jucătorii de la Dinamo”, a mai subliniat antrenorul.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Explicația unui fost rival al câinilor pentru umilința cu Viitorul: „Nu mă așteptam la așa ceva”

realitateadinamoadrian iencsisituație financiarăddb
Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”

Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”