EXCLUSIV | Drept la replică. Ioana Gheorghe către Andreea Grecu: „Îți doresc să te trezești la realitate și să nu mai fi o marionetă”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 23:02,
image-2020-02-14-23664150-41-andreea-grecu-ioana-gheorghe

Până în urmă cu nici două săptămâni formau o echipă, acum sunt dușmane. Este vorba despre pilotul numărul 1 a echipei feminine de bob a României, Andreea Grecu (26 de ani), și împingătoarea Ioana Gheorghe (23 de ani).

Prima dintre ele a publicat o scrisoare, pe rețelele de socializare, devastatoare la adresa colegei sale. Cele două sunt medaliate cu argint la bob 2 persoane feminin, la Campionatul European.

Citește și – Scandal în bob. Andreea Grecu, declarații devastatoare la adresa colegei Ioana Gheorghe: “Ești o mincinoasă”

Ioana Gheorghe i-a răspuns Andreei Grecu, prin intermediul Realitatea Sportivă.

Sincer, Andreea mă lasă fără cuvinte. Pare cumva gândirea ei, dar cu siguranță a fost ajutată când a scris acel text. A zis că se bucură că nu mai fac parte din echipa ei. De ce? Săptămână trecută a ocupat locul 6 din 9 echipaje (2 echipaje s-au răsturnat în competiție, deci sunt scoase din clasament). Anul trecut am fost împreună pe podium la fiecare concurs. Eu nu înțeleg unde e această fericire.

În continuare se leagă de faptul că fumez. Am vorbit despre asta, știau cu toții că fumam înainte să vin eu în sezon. La restaurantele unde mergeam, ‘priveliștea’ eram noi!!! Nu marea, asa cum menționai tu. Invidioasă nu sunt pe nimeni, mai ales pe tine, care ai fost PILOTUL MEU! Apropo, faptul că tu ești pilotul nostru, nu te face LIDERUL NOSTRU! Este o mare diferență pe care tu nu ai de unde să o știi. De asta îți pleacă împingătoarele.

Citește și – EXCLUSIV FOTO | Paul Neagu, antrenorul lotului olimpic de bob, acuzat că bea alcool: “Vrei să bei ceva? Hai la noi”

Nu știi să te comporți cu echipa ta. Suntem colege, nu ești tu liderul. Îți mulțumesc fosta colegă și sub influența acelui om (nr: antrenorul Neagu) în permanență! Îți doresc să te trezești la realitate și să nu mai fi o marionetă, pe care ‘cineva’ o poate influența la orice oră!„, a declarat, în exclusivitate, Ioana Gheorghe pentru Realitatea Sportivă.

Citește și – EXCLUSIV VIDEO | Noi acuzații la adresa antrenorului Paul Neagu: “În fiecare seară bea alcool cu echipa. Umblă cu lăzile de bere după el”

La data de 15 noiembrie, între Ioana Gheorghe și antrenorul Paul Neagu a izbucnit un conflict.

Sportiva a rămas singură în camera unde se afla cazată în Letonia, iar Neagu ar fi intrat peste ea. Între cei doi a izbucnit un conflict, sportiva fiind amenințată. În urma acestui conflict dintre cei doi, Ioana Gheorghe a revenit în țară.

Ulterior, aceasta l-a acuzat pe antrenorul lotului olimpic de bob de agresiune sexuală, proxenetism, spălare de bani dar și că bea alcool împreună cu sportivii. De asemenea, Ioana Gheorghe a spus că Andreea Grecu este amanta antrenorului Paul Neagu.

Citește și – EXCLUSIV VIDEO | Dezvăluiri în direct făcute de logodnicul vicecampioanei Europene, Ioana Gheorghe. Antrenorul Paul Neagu, proxenet pentru nume grele din politică

bobagresiune sexualaproxenetismrealitateascandalandreea grecuIoana Gheorghe
Becali palme

Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1

Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020