EXCLUSIV | Dumitru Dragomir dă de pământ cu CFR Cluj: ”Lucrează în haită!”. Dezvăluiri incendiare legate de ”grupul de la Cluj”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 17:24,
GAȘCA DE LA CLUJ
GAȘCA DE LA CLUJ

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii 1.

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat că CFR Cluj domină fotbalul românesc:

„Pentru că sunt băieți deștepți. Ei lucrează în haită. De la conducerea cea mare. Grupul de la Cluj are putere ani de zile de aici înainte. Credeți că dacă Dan Petrescu nu știa ce se întâmplă la Cluj mai revenea? E implicat și domnul Vasile Dîncu acolo.

Ei au știut să se strângă. Cine sunt mai tari? Sunt diabolici cei de acolo. Ioan Rus, Emil Boc s-au băgat în toate minunile. Îl acaparaseră și pe Ponta. Dragnea știe de ce s-au stricat relațiile.

În decursul istoriei așa a fost. Fără ajutor nu poți face performanță. Ducem și lipsă de jucători de mare performanță. Clujul are forță mai mare decât FCSB. Categoric Clujul conduce fotbalul românesc. De-a lungul istoriei, așa a fost. Când Postelnicu era tare, Dinamo câștiga campionatul, când Valentin (nr: Ceaușescu) era, Steaua a luat Cupa Campionilor Europeni. Fără ajutor, nu poți avea performanță, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Dumitru Dragomir

Citește și EXCLUSIV | ACUZE GRAVE ÎN DIRECT LA TV: ”BECALI A PIERDUT STEAUA, PENTRU CĂ NU ”L-A SUBVENȚIONAT” ȘI PE TALPAN!”

exclusivdancucfr clujrealitateadumitru dragomir