EXCLUSIV | Acuze grave în direct la tv: ”Becali a pierdut Steaua, pentru că nu ”l-a subvenționat” și pe Talpan!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 05 decembrie 2021, ora 19:37,

Conflictul neîncetat dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și formația lui Gigi Becali este departe de a se termina, iar toată suflarea “roș-albastră” s-a împărțit în două tabere!

Lupta aprigă dintre cele două formații pentru identitatea clubului Steaua București a fost tot mai încinsă în ultimii ani, iar în momentul de față suporterii continuă să ceară dreptate pentru favorita lor. Unul dintre motivele de război dintre cele două echipe îl reprezintă palmaresul, dar și noul stadion din Ghencea, pe care fanii FCSB-ului vor să joace.

Întrebat despre situația de față, Dumitru Dragomir a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă cum s-a ajuns ca Gigi Becali să piardă dreptul de a mai folosi marca Steaua. Fostul șef al LPF a declarat că marea greșeală a afaceristului din Pipera a fost că nu „l-a subvenționat” și pe Florin Talpan, iar acesta din urmă s-a răzbunat pe patronul FCSB.

„De Steaua București are cine să se ocupe, Gigi Becali. Că Steaua adevărată este asta din Liga 1, nu cealaltă. Eu știu ce s-a întâmplat acolo, că eu sunt artizanul principal al acestei echipe. Becali nu a greșit absolut nicăieri. A avut însă neșansa să nu se comporte bine cu un jurist.

Despre Talpan este vorba, pe care Gigi nu l-a subvenționat (n.r. nu i-a dat acestuia o sumă de bani) și pe el, ca să nu vorbesc altceva. Adică lovele nu s-au dus și la el, s-au dus la alții. E foarte ușor să găsești chichițe juridice la fotbal. În prima fază când Talpan a început să ridice nasul, atunci trebuia tamponat. După aceea când te ia valul te poate aduce în vâltoare. Pe Gigi Becali însă nu-l interesează dacă îl cheamă FCSB sau Steaua, oricum!” a spus Dragomir, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | „TREBUIE SĂ SE LUPTE LA TITLU DIN PRIMUL AN!”. STRATEGIA PRIN CARE STEAUA AR DEVENI O FORȚĂ ÎN LIGA 1

realitatealiga 1dumitru dragomirsteauafcsdeclaratiigigi becali