EXCLUSIV | „E cel mai talentat portar român!”. Andrei Vlad, lăudat în ciuda gafei din meciul cu FC U Craiova

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 07 februarie 2022, ora 14:57,
Andrei Vlad
Andrei Vlad

Andrei Vlad (22 de ani) a gafat aseară la golul doi al celor de la FC U Craiova 1948 și a fost imediat criticat de patronul Gigi Becali!

Goalkeeper-ul de drept al celor de la FCSB este recunoscut pentru erorile sale din ultimele sezoane în poarta echipei lui Gigi Becali. Vlad a comis-0 decisiv în repetate rânduri, însă afaceristul a decis de fiecare dată să îi mai acorde șanse acestuia, în detrimentul lui Cătălin Straton sau Ștefan Târnovanu.

Deși greșeala sa o putea costa imens pe FCSB în lupta la titlu, Andrei Vlad este apărat de Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al roș-albaștrilor. Bourceanu a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre situația goalkeeper-ului și consideră că Vlad este poate cel mai talentat portar român al momentului. Totodată, fostul mijlocaș este de părere că principalul motiv pentru care „Messi al portarilor” greșește este reprezentat de vârsta fragedă pe care o are.

Sursa foto- Profimedia Images

„Nu, Andrei Vlad nu e un portar slab. E unul dintre cei mai talentați portari români, poate cel mai talentat din momentul ăsta. E un goalkeeper care joacă foarte bine cu piciorul, pasează foarte bine și cele mai multe acțiuni ale unui portar sunt cele de atac. Contează cum se demarcă să primească mingea, cum schimbă direcția de joc în momentul în care echipa este presată. Este foarte bun pe reflexe și i-a salvat de multe ori pe cei de la FCSB. Câteodată însă greșește, dar poate acest lucru se întâmplă din cauza vârstei. Portarii se maturizează mai târziu, de regulă.”, a spus Bourceanu, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă HD.

Citește și Andrei Vlad n-a scăpat de furia patronului, după greșeala din meciul cu FC U: „I se fură memoria!”

fcsbdeclaratiibourceanuliga 1andrei vlad