EXCLUSIV | „E foarte probabil ca FCSB și CSA să fuzioneze!”. Gigi Becali, salvatorul „militarilor”: „Stadionul va intra în paragină”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 08 februarie 2022, ora 14:51,
FCSB vs CSA Steaua
FCSB vs CSA Steaua

Conflictul dintre cele două părți datează deja de foarte mulți ani, iar împărțirea palmaresului, dar și noul stadion din Ghencea au agitat și mai mult spiritele dintre FCSB și Steaua!

Nana Falemi, fotbalist care a evoluat în tricoul roș-albastru în perioada 2000 – 2005, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre conflictul dintre Gigi Becali și cei de la CSA Steaua. Fostul mijlocaș consideră că cele două cluburi au o legătură strânsă și își dorește ca FCSB și CSA să ajungă la un numitor comun și lucrurile să intre în normalitate. Totodată, Falemi a discutat și despre situația noii arene din Ghencea și consideră că stadionul va intra în paragină dacă „militarii” nu vor găsi investitori.

„Mie mi se pare o prostie maximă de se întâmplă acolo. Eu sunt singurul fotbalist de la Steaua care spune că FCSB e Steaua. Am jucat acolo și am prins ambele forme de organizare, cu Viorel Păunescu și Gigi Becali. Pentru mine și FCSB și CSA sunt tot Steaua. Eu sper ca cele două echipe să se împace. Este foarte posibil și probabil să se întâmple asta.

De ce să nu se împace Peluza Nord cu Peluza Sud? Este o chestie financiară la mijloc și eu cred că se poate regla. Vreau ca FCSB să revină în Ghencea și să fuzioneze cu cei de la CSA. Stadionul de acolo costă foarte mulți bani pentru întreținere și dacă nu ai activitate economică câțiva ani va intra în paragină.”, a spus Falemi, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă HD.

Citește și „Pițurcă și Lăcătuș unde au antrenat? Se duceau ei la FCSB dacă nu era Steaua?”. Cine tranșează „Războiul Stelelor”

csa steauadeclaratiinana falemifcsb