EXCLUSIV | Echipa de Liga 1 care primește aplauze din partea lui Viorel Moldovan: „E o plăcere să te uiți la meciurile lor”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 05 octombrie 2021, ora 22:50,
Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Antrenorul de 49 de ani laudă jocul celor de la FC Botoșani, echipă aflată pe poziția secundă a clasamentului primei divizii, în acest moment. 

Moldovenii au ca obiectiv calificarea în play-off, performanță bifată în ultimele două sezoane.

„Botoșaniul îmi place foarte mult, chiar dacă mai renunță la unii jucători, vin alții mai buni în locul lor. Îmi place conceptul pe care l-a gândit acolo Marius Croitoru, urmăresc meciurile lor cu plăcere, pentru că e singura echipă la care văd acel fotbal ofensiv plăcut ochiului”, a observat Viorel Moldovan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Acesta le-a luat apărarea lui Marius Croitoru și celorlalți antrenori care încă nu dețin licența PRO și care pregătesc echipe de Liga 1.

„Eu am licența PRO, dar nu sunt contra celor care încă nu au obținut-o și antrenează. S-ar fi putut acorda derogări pentru câțiva antrenori care au confirmat și au demonstrat că au veleități și viziune. Mă refer în special la Poenaru, Prepeliță, Mihai Iosif și Croitoru.

Chiar dacă trebuie să urmezi și aceste cursuri, s-ar putea face niște eforturi pentru a li se da o dispensă. Nu poți să le interzici dreptul la muncă, ar trebui ajutați, o spune un coleg de-al lor care are licență. Trebuie să existe niște reguli, dar ar trebui găsite soluții. E urât să fie puși să stea prin tribune, e o situație ingrată”, a atras atenția fostul tehnician al Chindiei. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | MESAJUL UNUI FOST INTERNAȚIONAL PENTRU TRICOLORI ÎNAINTEA DUBLEI DIN ACEASTĂ LUNĂ: „E CAPITAL SĂ BATEM ARMENIA!”

licenta prorealitateafc botosanicroitoruviorel moldovan