EXCLUSIV | Mesajul unui fost internațional pentru tricolori înaintea dublei din această lună: „E capital să batem Armenia!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 05 octombrie 2021, ora 13:46,
România/Sursa foto: Profimedia Images
România/Sursa foto: Profimedia Images

Viorel Moldovan așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va arăta naționala în partidele cu Germania și Armenia, din preliminariile CM 2022. 

Aflată pe locul 3 în grupă, la un punct în spatele ex-sovieticilor, selecționata pregătită de Rădoi trebuie mai întâi să treacă examenul de la Hamburg în fața fostei campioane mondiale până să se dueleze cu Mkhtaryan & Co. Viorel Moldovan a marcat de două ori împotriva panzerelor pe când era jucător. Cea mai importantă reușită a fost cea de la Euro 2000.

„Cred că e mult mai ușor de pregătit dubla asta decât tripla care a fost în luna septembrie, chiar dacă atunci am reușit să facem 7 puncte din 9. Nu a fost rău deloc, pentru că ne-au readus în cărțile calificării. Cel mai important joc este împotriva Armeniei, dacă vom obține un rezultat bun cu Germania l-aș considera un bonus. 

Ne va da un moral bun și ne va repoziționa în lupta cu Macedonia de Nord și Armenia pentru locul doi în grupă. Nemții au un efectiv mult mai valoros decât noi, s-au mai așezat o dată cu schimbarea selecționerului, au de unde alege pentru că toți joacă la un nivel înalt, majoritatea în Champions League„, a indicat Viorel Moldovan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

România își poate lua și revanșa în fața armenilor după ce în urmă cu șase luni am pierdut la Erevan cu 3-2.

„E capital să câștigăm cu Armenia. Rădoi va avea abordarea necesară pentru a câștiga jocul de luni, nu trebuie să odihnești anumiți jucători cu Germania, trebuie să ne prezentăm ca lumea. Oricum la echipa națională vin cei mai buni jucători, iar fiecare dintre ei poate fi titular. Va fi complicat să trecem de 2 baraje, deși în fotbal se pot întâmpla multe.  Dar mai întâi să reușim să obținem acest loc 2″, a subliniat fostul vârf al tricolorilor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | UN FOST COLEG DE NAȚIONALĂ AL LUI MUTU AMENDEAZĂ PRETENȚIILE OFICIALILOR CRAIOVEI: „LUMEA ARE AȘTEPTĂRI INJUSTE”

romaniapreliminarii CM 2022viorel moldovanrealitateagermaniaarmenia