EXCLUSIV | Există un Gigi Becali și în volei? „Mie nu mi s-a întâmplat asta niciodată”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 13 mai 2021, ora 16:41,
gigi-becali-rade-de-dinamo-si-rapid-4-e1537765440241-1024×764

Finațatorul roș-albaștrilor este unul dintre cei mai vechi patroni din Liga 1.

De 18 ani în fruntea trupei din Berceni, omul de afaceri este bine cunoscut pentru ieșirile sale de după jocuri atunci când nu ezită să își critice aspru jucătorii sau antrenorul. În alte sporturi însă lucrurile stau cu totul diferit.

„Din ce știu eu în volei nu avem parte de așa ceva, greu să fie un Gigi Becali aici. Nu sunt totuși așa de mulți bani la mijloc. La noi la orice meci de acasă vine patronul. Însă nu se bagă în viața echipei, e doar patron și atât.

Eu de când fac volei nu am primit indicații de la vreun patron. Sunt curios să văd cum este și în străinătate. Mi-ar plăcea să merg în Italia la un meci pentru că acolo este un nivel ridicat. Lube Civitanova este echipa mea preferată de acolo”, a fost părerea lui Andrei Druță, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.   

Voleibalistul de 19 ani a dezvăluit și care este nivelul salarial în sportul pe care îl practică de mic.

„În momentul de față și din cauza pandemiei a fost o perioadă complicată și veniturile au mai scăzut. Media salarială pentru un jucător la 21-22 de ani este de 4000-5000 de lei.

La care se adaugă și primele de joc. Nivelul față de momentul când m-am apucat eu de volei a scăzut foarte mult, sigur că atunci vedeam lucrurile din cu totul altă perspectivă, eram impresionat de cei pe care îi vedeam în teren”, a mai adăugat Andrei. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Dezvăluirea făcută de unul dintre cei mai promițători tineri sportivi ai României: “Țin cu FCSB”

 

salariiandrei drutavoleirealitateagigi becali
danemarca

Primele cuvinte rostite de Christian Eriksen de pe patul de spital! Ce le-a cerut colegilor săi

todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire