SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Explicația oferită pentru îndepărtarea lui Șumudică de la CFR Cluj: „Nu rezultatele au fost problema”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 18:53,
Marius Șumudică
Marius Șumudică

Deși a avut un parcurs perfect în Liga 1, antrenorul a fost demis de șefii clujeni după mai puțin de trei luni petrecute în Gruia. 

Iar Ghiță Poenaru consideră că decizia a venit în urma unor neînțelegeri apărute între părți.

„La CFR mocneau lucrurile. Nu știm adevărul, pe plan intern lucrurile au fost în regulă, șefii nu trebuiau să fie așa radicali. Sunt convins că au existat niște discuții neprincipiale, nu din cauza rezultatelor a fost demis. Șumudică este un tip incomod, spune adevărul și acest lucru nu a convenit pe acolo. Nu mi se pare ceva în regulă că a fost demis, să nu uităm că și Edi a plecat la finalul sezonului trecut”, a precizat Ghiță Poenaru, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Dan Petrescu a revenit la Cluj, însă misiunea sa va fi mai dificlă în acest al treilea mandat pe banca ardelenilor, consideră băcăuanul.

„Sunt convins că Dan Petrescu va reuși să scoată rezultate, sigur că echipa nu mai este ca cea de acum 2 ani, trebuie niște schimbări. E o performanță că au ajuns și în Conference League pentru că alții nu mai avem, din punct de vedere financiar nu sunt diferențe foarte mari față de Europa League. Dar trebuie să acceptăm că suntem de parte de performanța adevărată”, a punctat tehnicianului din trecut al Ceahlăului. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | ANTRENORUL ROMÂN CARE A ÎNVĂȚAT MESERIE DE LA MANCINI: „AM LUAT NOTIȚE DE LA EL PE CÂND ERA LA LAZIO”

realitateadan petrescusumudicaghita poenarucfr cluj