EXCLUSIV | Explicațiile pentru eșecurile din ultima vreme ale unui club de tradiție: „S-au luat decizii neinspirate”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 12:14,
u cluj liga 2

Universitatea Cluj este la al treilea sezon consecutiv în Liga 2. Echipa șepcilor roșii a fost aproape de promovare în 2019, atunci când a pierdut barajul cu Hermannstadt. 

Dar de atunci a fost departe de visul revenirii în Liga 1. Remus Vlad explică și de ce.

„În perioada de acum doi ani se încercau două obiective, promovarea în Liga 1 și formarea unei echipe cu jucători din academie. Dar nu a fost răbdare pentru că atunci când nu sunt rezultate, lucrurile sunt neconvenabile pentru fani.

Trebuie să existe mai multă organizare atunci când îți propui anumite obiective. M-au dezamăgit niște conducători tineri, cu entuziasm, dar fără experiență. S-au luat decizii neinspirate care au revoltat fanii și exista o anumită teamă”, s-a poziționat în acest caz Remus Vlad, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Remus Vlad crede că în acest moment echipa este pe un drum bun.

„În fotbal e nevoie de răbdare ca să reușești, în trecut s-au comis greșeli în privința lotului și a conducerii tehnice. Peronal, îl apreciez pe Costel Enache, văd că are o anumită strategie.

Face o combinație între fotbaliști tineri și jucători cu experiență, cărora să nu le fie teamă să joace împotriva oricărui adversar. Cei tineri sunt convins că vor învăța de la ei, iar antrenorii îi vor ajuta”, a încheiat Remus Vlad. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Pe Roma o așteaptă infernul în Gruia: “Vor face meciul vieții lor!”

analizaremus vladu clujrealitatealiga 2
chivu

Cristi Chivu, gata să înceapă o nouă provocare! Unde poate antrena fostul căpitan al naționalei

French Open Tennis, Day Fourteen, Roland Garros, Paris, France – 12 Jun 2021

Roland Garros 2021. Barbora Krejcikova s-a impus pe zgura pariziană