EXCLUSIV | Totul despre arestarea lui Gică Popescu. Cine a dat ordinul, de fapt

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 19 iunie 2021, ora 14:20,
Gică Popescu
Gică Popescu

Cristian Rizea, fostul deputat PSD, a venit cu o mărturisire șoc în direct la Realitatea Plus. 

Acesta a oferit numele celor care susține el că au orchestrat arestarea lui Gică Popescu în martie 2014.

„Cu George Maior mă vedeam la meciurile naționalei de fotbal, știți că dânsul este un mare microbist, la fel ca și Vasile Dâncu. Apropos de Federația Română de Fotbal de conducerea ei și de modul în care a fost arestat Gică Popescu.

S-a întâmplat tot la ordinul lui George Maior și a lui Vasile Dîncu, cu complicitatea lui Victor Ponta și a lui Gabi Oprea. Îmi pare rău de Gică Popescu, nu merita așa ceva, este un simbol al României. Dar asta-i viața!”, a declarat fostul deputat Cristian Rizea la Realitatea Plus. 

Fostul căpitan al echipei naționale a fost condamnat în 4 martie 2014 la trei ani și o lună de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat în celebrul Dosar al Transferurilor. Astfel, acesta nu a mai putut candida la funcția de președinte al FRF la scrutinul programat chiar a doua zi!

În absența acestuia, funcția supremă în fotbalul românesc a fost adjudecată de Răzvan Burleanu, cel care se află și astăzi în fruntea forului de la Casa Fotbalului. Atunci actualul șef al fotbalului românesc a câștigat lupta cu Vasile Avram.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Sărbătoare în lotul Craiovei! Antrenorul Cristiano Bergodi a fost aniversat

realitatearazvan burleanucristian rizeagica popescufrfarestarealegeri