EXCLUSIV | FCSB are interzis în Ghencea? „Nu e o rivalitate, e doar răutate! Încasezi niște bani”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 24 mai 2020, ora 19:18,
stadion steaua

FCSB și-a manifestat interesul de a închiria noul stadion din Ghencea, dar fanii Stelei s-au opus cu vehemență. În exclusivitate la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, impresarul Victor Becali a declarat că orice echipă ar trebui să poată închiria noua arenă din Ghencea.

Noul stadion din zona Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri. Costurile lucrărilor se ridică la 96 de milioane de euro, iar stadionul va fi gata în acest an.

Potrivit documentelor CNI, beneficiarul stadionului Steaua – Ghencea este Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. CSA Steaua și FCSB sunt într-un conflict juridic de durată.

Nu mi se pare normal! De ce să nu joace FCSB în Ghencea? Se strică gazonul că joacă și clubul Armatei? FCSB nu ar juca gratis, plătește o chirie, ca pe Arena Națională. Nu înțeleg, nu e o rivalitate, e doar răutate. Încasezi niște bani, Armata trăiește din banii de la buget. Nu văd de ce să nu închirieze stadionul.

Să joace doar o echipă din Liga a 3-a sau a 4-a? Nu mi se pare normal! Dacă ar spune și Primăria Capitalei <Facem echipă de fotbal și nu mai joacă nimeni pe Arena Națională>. Ce s-ar întâmpla? Am înțeles că Arcul de Triumf e numai pentru rugby… fotbal unde se mai joacă? Văd că în România poate să impună oricine ce vrea„, a spus Victor Becali la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 24 mai 2020

CITEȘTE ȘI -> 10.500 de oameni pe Arena Națională! Ce se întâmplă luni pe cel mai mare stadion al țării

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Dinamo caută investitor! “În următorii 7-8 ani, e greu să produci bani cu Dinamo”

victor becaliarena nationalafcsbstadionrealitatea sportivarealitatea plusghenceasteaua
gigi becali fcsb

Gigi Becali nu crede că Bogdan Stancu va mai ajunge la FCSB: „Înseamnă că nu vrea să vină!”

halep-profimedia-0589179333

Veste excelentă pentru Simona Halep! Anunţul făcut de organizatorii de la Wimbledon