EXCLUSIV | FCSB în Ghencea, pericol public! „Ar fi război! Suporterii au ceva de reglat cu Becali”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 24 mai 2020, ora 23:11,
mustata-2

Subiectul ‘FCSB pe noul stadion Steaua’ pare o telenovelă fără sfârșit! Echipa patronată de către Gigi Becali nu a primit un răspuns clar la propunerea de a închiria arena din Ghencea. La emisiunea online ‘Realitatea Sportivă’, fostul mare fundaș Adrian Bumbescu a avertizat că vor izbucni conflicte serioase dacă fanii FCSB vor veni în Ghencea.

O scurtă recapitulare a conflictului de natură juridică: CSA Steaua București a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB și a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali. Palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparține CSA, dar decizia nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel.

Noul stadion din zona Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri. Costurile lucrărilor se ridică la 96 de milioane de euro, iar arena va fi gata în acest an. Beneficiar este Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

CSA Steaua trebuie să joace în primul rând în Ghencea. Din punct de vedere sportiv, eu zic că n-o să fie bine primiți cei de la FCSB, mai ales galeriile… vă dați seamă ce o să se întâmple. Probabil ar fi război! Eu stau în Ghencea, antrenez în Ghencea și îi cunosc pe oameni. Probabil comportamentul lui Becali… au suporterii ceva de reglat cu el„, a spus Adrian Bumbescu la emisiunea online ‘Realitatea Sportivă’.

Comentăm împreună conflictul dintre CSA și FCSB

⚠️ Realitatea Sportivă LIVE ⚠️➡️ Dezbatem împreună conflictul dintre CSA și FCSB➡️Va putea juca FCSB pe noua arenă din Ghencea?➡️Intră în direct cu noi și spune-ne părerea ta. Tel. 0734223283? Ajută-ne cu un SHARE pe Facebook sau ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube! ?

Publicată de Realitatea Sportiva pe Duminică, 24 mai 2020

Adrian Bumbescu (60 de ani) a jucat la Steaua în perioada 1984–1992 și a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | A fi sau a nu fi Steaua? Asta e întrebarea unui fost căpitan al ‘roș-albaștrilor’

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | ‘Războiul’ Steaua – Dinamo, fără sfârșit! “Steaua era mai iubită! După ’86, toți copiii erau steliști”

realitatea sportivastadionsteauabumbescughenceafcsbadrian bumbescu
danemarca

Primele cuvinte rostite de Christian Eriksen de pe patul de spital! Ce le-a cerut colegilor săi

todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire