EXCLUSIV | Fost antrenor la FCSB nu le dorește răul rivalilor: „Campionatul ar fi mult mai sărac fără Dinamo”. Condiția pusă

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 21 februarie 2022, ora 15:47,
Dinamo, sursa foto: Dinamo/Facebook
Dinamo, sursa foto: Dinamo/Facebook

Dinamo este în continuare penultima în Liga 1, dar a reușit o victorie impresionantă cu Gaz Metan Mediaș, scor 4-0, în etapa a 27-a a campioantului național.

Mihai Teja, chiar fost antrenor al formației învinse de Dinamo, a vorbit despre situația de la clubul din Ștefan cel Mare.

Tehnicianul de 43 de ani își dorește ca formația bucureșteană să nu retrogradeze, deoarece Dinamo reprezintă unul dintre cele mai mari cluburi din România.

Totuși, Teja consideră ca această salvare de la retrogradare să să facă doar pe plan sportiv. Și tot pe plan sportiv, Dinamo să ajungă la nivelul arătat cu mai bine de un deceniu în urmă.

„E situație grea la Dinamo. Eu m-aș bucura mult ca Dinamo să treacă peste acest moment. E un club emblematic în România, este un brand, are în spate o istorie foarte frumoasă, performanțe importante. Este un club puternic. A realizat ceva de-a lungul anilor.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mihai Teja, detalii despre situația de la Gaz Metan Mediaș: „De nouă luni așteptăm banii aceștia”

Sper să-și revină și să arate din punct de vedere sportiv că poate în continuare să fie în Liga 1 și să încerce să ajungă din nou la un nivel pe care l-a arătat până acum.

(n.r. dacă ar veni la Dinamo în locul lui Flavius Stoican) E greu să vorbești despre ceva ce ar fi ipotetic. Clar că sunt frământări, greutăți, deocamdată nu se știe ce se întâmplă, e insolvență, nu știm cine dă banii la Dinamo până la urmă.

Sper anul acesta să se salveze de la retrogradare, iar în viitor să creeze o echipă competitivă, cu anumiți sponsori. Dinamo are capacitatea de a atrage mai mulți sponsori datorită numelui și să se creeze din nou, în timp, formația puternică care a fost acum 15-20 de ani. Fără Dinamo campionatul ar fi mult mai sărac. Îmi doresc ca Dinamo să rămână în Liga 1, dar totul să se facă numai din punct de vedere sportiv. Să creeze o echipă puternică astfel încât să arate pe teren că merită lucrul acesta și în anii viitori să fie la un alt nivel numai datorită jocului prestat și al rezultatelor”, a declarat Mihai Teja, la Realitatea Sportivă HD.

CITEȘTE ȘI –>> Dumitru Dragomir îi trezește pe Dinamoviști la realitate după victoria cu Gaz Metan: „De retrogradat, tot retrogradează”

exclusivdinamomihai teja