EXCLUSIV | FRF, sfătuită în privința noului selecționer: „E cea mai bună variantă. La ora jocului știai și ce mănâncă adversarul!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 12 decembrie 2021, ora 11:36,

Actuala conducere a Federației Române de Fotbal se află în căutarea unui selecționer, iar șefii de la Casa Fotbalului au sperat degeaba că vor reuși să îl aducă pe Dan Petrescu!

Echipa națională a ratat accederea la barajul pentru turneul din Qatar, iar Mirel Rădoi a anunțat la scurt timp că nu va mai continua colaborarea cu FRF. Astfel, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au misiunea de a se orienta rapid spre un nou tehnician, după ce Gică Hagi și Răzvan Lucescu au refuzat propunerea Federației.

În cazul în care și varianta Dan Petrescu va pica definitiv, Victor Pițurcă este considerat cel mai potrivit pentru postul de selecționer. Acest lucru a fost dezvăluit de Dani Coman, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. Fostul goalkeeper al naționalei a declarat că a lucrat cu „Piți” în trecut și a ținut să laude maniera în care tehnicianul în vârstă de 64 de ani pregătea temeinic fiecare meci în parte.

Sursa foto- Profimedia Images

„Eu îmi doream ca Gică Hagi să fie selecționerul României, în condițiile în care Rădoi nu a mai continuat. Mie Mirel îmi place foarte mult ca antrenor, dar a fost decizia sa. Hagi cunoaște foarte bine jucătorul român, a construit ceva extraordinar la Viitorul și putea face asta și la echipa națională.

Am văzut că sunt discuții cu Dan Petrescu, acum. Un alt tehnician foarte bun, care a făcut performanță la nivelul fotbalului românesc. Dar dacă nici cu Dan Petrescu nu se vor înțelege, eu cred că în momentul de față cea mai bună variantă pentru România este Victor Pițurcă. Eu l-am avut selecționer și la ora jocului știai și ce a mâncat adversarul tău direct. Un atu în plus ar fi că este și liber de contract.”, a spus Dani Coman, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și ADRIAN MUTU CONFIRMĂ CĂ SE AFLĂ PE LISTA LUI RĂZVAN BURLEANU: „MI-AȘ DORI SĂ ANTRENEZ ECHIPA NAȚIONALĂ!”

piturcadeclaratiistoichitaburleanuselecţioner româniadani comanechipa nationalarealitatea