Adrian Mutu confirmă că se află pe lista lui Răzvan Burleanu: „Mi-aș dori să antrenez echipa națională!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 10:38,
Adi Mutu şi Răzvan Burleanu
Adi Mutu şi Răzvan Burleanu

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a vorbit deschis despre interesul celor de la FRF și a mărturisit că este gata să dea curs unei viitoare propuneri a celor de la Casa Fotbalului!

Numele lui Adrian Mutu a fost tot mai des rostit după anunțul plecării lui Mirel Rădoi, iar „Briliantul” nu ar spune „NU” unei asemenea provocări. După ce în trecut a pregătit naționala de tineret, acum, „Il Fenomeno” a declarat că ar fi onorat și reprezintă un mare vis de-al său să stea pe banca primei reprezentative.

Adrian Mutu

„Sunt și pe lista echipei naționale și nu pot să iau o decizie finală până nu știu ce se va întâmpla. Contează și e o onoare să fiu pe acestă listă, indiferent dacă se va întâmpla sau nu. Am posibilitatea de a alege în liniște. Am trecut prin anumite experiențe și vreau să fiu atent pe viitor. O să vedem. Cu siguranță e ceva frumos, sunt legat de echipa națională. Mă gândesc și la asta, normal.

Citește și EXCLUSIV | AFLAT PE LISTA FRF, MUTU ESTE AVERTIZAT: „TREBUIE SĂ MAI STEA CÂȚIVA ANI LA ECHIPELE DE CLUB!”

Nu știu dacă e cazul să existe tatonări pentru că eu sunt o persoană pe care FRF o cunoaște pentru că eu am lucrat până acum câteva luni acolo. E normal ca FRF să discute cu antrenorii de la noi, iar după aceea să se ia o decizie pentru binele echipei naționale. E normal să existe tatonări și cu alți antrenori. Sunt discuții și interesul este major și important, iar lucrurile trebuie să fie făcute cu calm și bine.

Se știe că cât îmi place mie echipa națională și cât mi-aș dori să antrenez acolo. Este un vis pus deoparte într-o cutiuță. Acum o să vedem dacă o să se întâmple acum sau pe viitor, dar este un vis.

Nu știu dacă experiența prezintă o garanție în succesul pe care sperăm să îl aibă următorul antrenor la echipa națională. Eu zic că specialiștii au o dreptate pe deoparte, dar în fotbal nu e nimic sigur. Experiența este un cumul de întâmplări pe care le-a avut, antrenorii mai în vârstă au ani în spate de experiență fotbalistică și te duci pe un lucru mai sigur. Acum nu știu ce să spun, o să vedem. Chiar dacă se întâmplă sau nu, următorul antrenor trebuie să obțină rezultate pentru că asta e important pentru toți”, a spus Adi Mutu la GSP.

Citește și ADRIAN MUTU, TOT MAI APROAPE DE NOUA ECHIPĂ! CÂND URMEAZĂ SĂ SEMNEZE + SALARIUL ÎNCASAT

mutudeclaratiirealitateaechipa nationalaromaniaselectionerfrf