EXCLUSIV | FRF și LPF, exonerate în cazul Dinamo: „Nu au competențe pentru așa ceva”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 04 februarie 2021, ora 11:42,
gino-iorgusescu-răzvan-burleanu-lpf-și-frf-despre-liga-1

Preluarea clubului din Ștefan cel Mare de către fondul de investiții condus de Pablo Cortacero a ridicat numeroase semne de întrebare pentru suflarea dinamovistă din cauza administrării defectuoase a clubului în toată această perioadă.

Iar nu puțini au fost cei care văzâdnd promisiunile neonorate ale investitorilor iberici au acuzat instituțiile din fotbalul românesc pentru faptul că au permis apariția oamenilor de afaceri la un club din România fără o verificare a lor în prealabil. Președintele celor de la Concordia Chiajna lămurește lucrurile în această speță.

„În mod normal nu se poate, am auzit că s-a cerut asta, să verifice cine sunt, însă nu au competențe pentru așa ceva. E o societate comercială la fel ca un fast food, nu aveau cum să ia măsuri”, a explicat Cristian Tănase, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Iar imaginea clubului a avut de suferit în toată această perioadă, lucru pe care Cortacero & Co îl puteau evita foarte ușor, mai crede șeful fostei echipe de primă ligă.

„Ideea era de a se prezenta un buget pentru a nu mai afla din presă că nu sunt plătiți jucătorii de 4-5 luni, că sunt chiriile neachitate, că juniorii nu au terenuri de antrenament.

Dacă LPF a plătit tranșa din drepturile tv, iar banii nu ajung la jucători cine spunea că în spatele acestui Cortacero se află cineva are dreptate. Să nu uităm că înainte clubul era administrat de un coafor”, a mai punctat acesta. 

 CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Perspectivă sumbră pentru Dinamo: “Nu văd un viitor pentru club”

concordia chiajnafrfcontrolcristian tănaseLPFdinamorealitatea
mutu fc u craiova

Surprizele pregătite de Mutu la reunirea juveților: „2-3 jucători vor fi prezentați astăzi”

UCluj

Ultimul transfer al lui „U” Cluj a rămas impresionat: „Echipa are o galerie de Champions League!”