EXCLUSIV | Gestul în urma căruia și-a câștigat respectul fanilor dinamoviști: „Am cumpărat 40 de bilete la ultimul meci”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 22 octombrie 2020, ora 19:45,
dinamo fani

Într-o perioadă în care pandemia a diminuat bugetele cluburilor de Liga 1, suporterii fac un efort să își ajute echipele de suflet. 

Este evident și cazul celor ai lui Dinamo care în ciuda faptului că nu pot fi pe stadion inițiază mai mereu sesiuni de vânzare a unor bilete virtuale la meciurile câinilor de pe teren propriu. Susținătorii roș-albilor s-au entuziasmat când au auzit cine le-a oferit o mână de ajutor în urmă cu aproape o săptămână.

„Eu am cumpărat 40 de bilete online pentru a ajuta academia clubului, am observat că la grupele de juniori împrumutau mingile de la unii la alții. Până la urmă e păcat că nu pot fi suporteri.

Puteau să fie 1000 de dinamoviști și 1000 de craioveni la 10 scaune distanță unii de alții”, a mărturisit Constantin Anghelache, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Fostul oficial al câinilor dezvăluie situația critică din țară în ceea ce privește desfășurarea activității fotbalistice la toate nivelurile.

„În afara de competițiile juniorilor la două categorii de vârstă, restul nu se țin. Unele dintre ligile județene nu au început încă pentru că multe dintre cluburi nu au bani de teste.

Trebuie ca Federația să le dea mai repede, din păcate nu există nicio minte care să pună lucrurile la punct. La o criză financiară cum avem noi cine să îți dea sponsorizări?”, a adăugat Anghelache. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Acuzații grave după 6 ani: “I-a făcut giboni și apoi au devenit votanții lui”

bilete virtualedinamorealitateafaniConstantin Anghelache
neagoe

Eugen Neagoe: ,,Când l-am văzut pe Eriksen întins, am început să plâng”

Kyiv’s head coach Mircea Lucescu pictured during a press conference of Ukrainian soccer club FC Dynamo Kyiv, Wednesday 24 February 2021 in Brugge. Dyn

Mircea Lucescu: ,,Sunt convins că Ucraina se va califica din grupă”