SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Gigi Becali asigură că FCSB nu rămâne fără Florinel Coman: ,,Nu există să facă puşcărie pentru că a mers fără permis”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 23 februarie 2021, ora 18:22,
Gigi Becali
Gigi Becali

Atacantul în vârstă de 22 de ani a fost surprins ieri fără permis de conducere în timp ce se deplasa din direcția Constanța spre București, cu o viteză de 165 km/h!

Gigi Becali, patronul FCSB, într-o intervenţie la Realitatea Plus, a spus că Florinel Coman nu are cum să ajungă la puşcărie doar pentru faptul că nu a avut permis de conducere înregistrat în România.

Latifundiarul din Pipera susţine că atacantul de 22 de ani nu are nicio vină, iar o anchetă ar trebui mai întâi să se facă în Ucraina, acolo unde a obţinut fotbalistul permisul auto.

,,Nu există ca cineva să facă puşcărie pentru că merge fără permis. O să merg să vorbesc cu Donald Trump, dar nu mai e (n.r. râde). Plăteai şi-ţi luai carnetul din Cipru. Credeţi că e mare lucru de luat un carnet? Plăteşti aici 1000 de euro şi conduci.

Dosarul ăsta e adevărat. Prima dată să se facă acolo ancheta, în Ucraina, că a fost laut prin fraudă şi ce vină are el. El l-a luat în Ucraina, să se ducă poliţia acolo să facă ancheta. 

Îmi pare bine că s-a întâmplat aşa. Să vorbim şi lucruri pozitive. E foarte bine că s-a întâmplat asta, să înveţe minte şi să joace fotbal, pentru că el nu ştie sigur dacă e valabil carnetul lui, dar i-am zis eu <<Stai liniştit, carnetul e valabil în România, îţi garantez eu.>>”, a declarat Gigi Becali, pentru Realitatea Plus.

Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi EXCLUSIV | Gigi Becali dezvăluie cum a obţinut Florinel Coman permisul auto în Ucraina: ,,Are carnet internaţional, e înregistrat

Florinel Comanrealitateafcsbexclusivgigi becali