EXCLUSIV | Mirel Rădoi, propus la FCSB. Reacția lui Gigi Becali: „Nu-mi pare rău că a plecat Edi”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 14 noiembrie 2021, ora 20:14,
MIREL RĂDOI
MIREL RĂDOI

Situația tensionată de la FCSB se amplifică pe zi ce trece. Edi Iordănescu s-a despărțit de FCSB, iar Gigi Becali a oferit o nouă reacție.

Finanțatorul echipei FCSB a dezvăluit că fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, i-a spus că nu a procedat corect în cazul lui Edi Iordănescu. De asemenea, Gigi Becali a recunoscut că nu-i pare rău că fiul fostului selecționer nu mai este antrenor al vicecampioanei.

„Eu habar nu aveam că Edi pleacă. Când am ieșit de la biserică m-a sunat un jurnalist și mi-a spus că Edi a postat un mesaj pe Facebook. Nu am spus că sunt nemulțumit de el. Nu l-am atacat pe el. Am spus că are și probleme cu lotul. El a zis că l-am atacat. S-a supărat. A vrut Dumnezeu să plece. Nu-mi pare rău. Nu mă interesează. Nu am scris în viața mea mesaje câte am scris cu Edi. Mie nu-mi pare rău de ce a trecut. Îmi pare rău dacă rămân fără un picior, fără o mână sau aș face COVID. 

Să-mi pară mie rău că vine un antrenor și pleacă alt antrenor? Ce e aia? Am vorbit astăzi cu finul, cu Borcea. Și zice <<nașule nu ai făcut bine>> că nu știu ce că l-am dat afară. I-am zis că nu l-am dat afară, că el singur a plecat. Și zice: <<domne, ia-l pe Rădoi>>. Și îi spun băi finule, tu îmi dai indicații mie? Câți bani ai pierdut tu? Eu la ora asta sunt pe zero”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Gigi Becali
Gigi Becali

Edi Iordănescu a preluat FCSB la 18 august, după etapa a 5-a, la finalul căreia echipa era pe locul 4, cu opt puncte, la şapte puncte de liderul CFR Cluj. După finalul turului sezonului regulat, FCSB ocupă locul 2, cu 31 de puncte, la opt puncte de CFR Cluj, echipa de pe locul I.

Citește și PRIMUL NUME PROPUS PE BANCA FCSB-ULUI: „POATE FI O SOLUȚIE. TREBUIE SĂ ACCEPTE ȘI INTERVENȚIILE PATRONULUI!”

edi iordanescugigi becalifotbalrealitateafcsb