EXCLUSIV | Gigi Becali, felicitat pentru transferul lui Man: „De data asta i-a ieșit foarte bine”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 02 februarie 2021, ora 18:44,
gigi becali

Patronul celor de la FCSB a dat din nou lovitura după ce mijlocașul ofensiv a băgat în conturile clubului o sumă frumușică în urma plecării sale în Italia. 

Latifundiarul din Pipera a întârziat de mai multe ori vânzarea arădeanului, sperând să obțină cât mai mulți bani de pe urma fotbalistului de 22 de ani. Și deși cota sa pe siteurile de specialitate este de 6,5 milioane de euro, FCSB a încasat dublu în urma tranzacției.

„De data asta trebuie felicitat Gigi Becali, înțeleg că mai sunt și niște bonusuri prinse în contract. Dacă l-a vândut pe o asemenea sumă i-a ieșit foarte bine, bravo lui, e o afacare pentru FCSB.

FCSB vinde în ciuda faptului că nu a mai câștigat campionatul de ani buni. În top 10 plecări din Liga 1 de-a lungul timpului cel puțin jumătate sunt de la FCSB”, a analizat mutarea Cristian Tănase, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Iar președintele Chiajnei are dreptate. Odată cu transferul lui Man, FCSB are șase fotbaliști în top 10 al celor mai tari plecări din prima divizie românească. Iar roș-albaștri dețin și toate cele trei locuri ale podiumului în această ierarhie.

În urma lui Man se află Nicușor Stanciu și Vlad Chiricheș. Iar între primii 10 se mai regăsesc Gardoș, Stancu și Rădoi. Dacă facem totalul sumelor obținute în urma plecării celor șase ajungem la 48,8 milioane de euro.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Dennis Man are viitorul asigurat: “Să vă dau exemplul ăsta”

 

cristian tănasefcsbrealitateamangigi becaliconcordia chiajnatransfer
grigore

Ce șanse are Dragoș Grigore să revină la Dinamo: „El își dorește foarte mult asta!”

gigi becali

Gigi Becali, bun de plată! Suma fabuloasă pe care trebuie să o scoată din buzunar pentru Naţional Arena