SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Gnohere la Botoșani? Ce spune Valeriu Iftime despre transferul fotbalistului devenit „persona non grata” la FCSB

Articol de Dragoș Vasile - Publicat luni, 27 aprilie 2020, ora 08:52,
GNOHERE
GNOHERE

Harlem Gnohere a devenit ”persona non grata” la FCSB, iar Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a vorbit la ”Realitatea Sportivă” despre un posibil transfer al francezului.

Gigi Becali este foc și pară pe vârful francez după comentariile făcute de ”Bizon” pe o rețea de socializare. (Vezi AICI mai multe detalii)

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a vorbit la ”Realitatea Sportivă” despre mai multe subiecte, printre care și un posibil schimb al lui Chindriș, fotbalist dorit de Gigi Becali la FCSB, cu Gnohere.

”Pare complicat să facem afaceri. Deocamdată e suspans. Cel puțin acum, nu e o variantă de actualitate la FCSB. Chindriș are niște oferte. Sunt câteva discuții și în Spania, în Belgia. Nu sunt ferme, așa că lucrurile sunt blocate într-un fel. În pustiu nu se face risipă de apă.

Îl am pe Dugandzic. Greu să îl scoată Gnohere. Până nu îl vând, nu e o variantă pentru noi. El e un fotbalist bun, însă nu cred că am eu condiții pentru el. Pe de altă parte, nu cred că e o discuție ca Gnohere să aleagă Botoșaniul.” a declarat Valeriu Iftime la ”Realitatea Sportivă”.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 26 aprilie 2020

  • 1.3 milioane de euro este cota de piață a lui Gnohere, potrivit transfermarkt.com.
  • 21 de apariții a bifat atacantul francez pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile
  • 6 goluri a marcat ”Bizonul” în actuala stagiune

Citește și EXCLUSIV | Mutarea Ligii 1 în Antalya, privită cu ochi buni de un patron din România: ”Terenurile sunt excepționale!”

valeriu iftimefcsbexclusivfc botosaniharlem gnoheredeclaratii