EXCLUSIV | Greşelile de arbitraj, gata să dispară din Liga 1: ,,În play-off vom avea VAR”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 06 decembrie 2021, ora 17:30,
VAR
VAR

Greşelile de arbitraj tot mai multe din Liga 1 fac ca introducerea sistemului VAR să fie aşteptat ca un cadou de sărbători. Însă, acesta întârzie să apară, iar erorile arbitrilor să se adune la fiecare etapă din Liga 1.

Cornel Şfaiţer, managerul general al celor de la Sepsi OSK, a vorbit despre introducerea sistemului de arbitraj video în Liga 1. Acesta are încredere în promisiunile Federaţiei şi anunţă că sistemul VAR va fi implementat în Liga 1 începând cu play-off-ul şi play-out-ul campionatului fotbalistic din România.

Citeşte şi EXCLUSIV | APEL DISPERAT AL SOȚIEI LUI DANIEL ONORIU: „L-AU MĂCELĂRIT! MEDICII ROAGĂ PE TOATĂ LUMEA SĂ DONEZE SÂNGE PENTRU EL!”

,,Avem nevoie de VAR. Din câte ştiu, vreau să cred ce s-a promis… Eu am fost vocal pe tema asta şi cred că o să avem VAR-ul. Avem mare nevoie de VAR, pentru că au fost greşeli în acest campionat regulat. Greşeli impardonabile, care cântăresc mult în rezultatul final al unui joc, pentru că VAR-ul ne poate ajuta. Sunt situaţii în care într-adevăr VAR-ul poate cântări mult. 

Aşa ni s-a promis şi eu cred, pentru că asta a ieşit public din vocea Federaţiei, prin vocea preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor. Deci, au declarat public, vom avea în play-off, play-out sistemul VAR.”, a declarat Cornel Şfaiţer, pentru Realitatea Sportivă.

Citeşte şi EXCLUSIV | COMISIA CENTRALĂ A ARBITRILOR, PUSĂ LA ZID DE UN GREU DIN FOTBAL: ”E O RUȘINE!”

cornel sfaitersepsiVARliga 1realitateafrf