EXCLUSIV | Helmut Duckadam știe care a fost cheia meciului FCSB – Dinamo 6-0: „S-au văzut aceste schimbări”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 13:45,
HELMUT DUCKADAM
HELMUT DUCKADAM

FCSB a învins-o, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0, pe Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1, reprezentând cea mai mare diferență la un meci de fotbal dintre cele două echipe.

Helmut Duckadam crede că schimbările în echipă făcute de antrenorul Edi Iordănescu s-au reflectat asupra jocului bun al vicecampioanei.

„Un meci în care s-a văzut că FCSB începe să arate a echipă, iar rezultatul nu mi se pare suprinzător având în vedere că FCSB a fost echipa favorită și net superioară. Din toate punctele de vedere. Acesta poate fi un nou început.

FCSB a arătat ca o echipă, la ce mă aștept eu cel puțin. Sigur, mai este mult de muncă. Sunt convins că și Edi Iordănescu își dorește mai mult, dar am văzut schimbări la echipă. Iulian Cristea a jucat foarte bine, cred că acolo este locul lui, în fața apărării. Și Cordea a jucat foarte bine.

Acum, ideea este să nu se accidenteze, iar Tănase și Budescu să revină cât mai repede”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

În formula de start a partidei de duminică, Andrei Miron a fost titularizat în centrul liniei defensive, iar Iulian Cristea a fost, închizător evoluând în fața fundașilor. În acest start de sezon, Iulian Cristea a jucat în defensivă, iar Ovidiu Popescu a fost folosit închizător.

Citește și DETALIUL CARE NU ÎI DĂ PACE LUI EDI IORDĂNESCU „MĂ, LUMEA ȘTIE CE AI FĂCUT!”

fcsbrealitateaedi iordanescu6-0exclusivfotbalHelmut Duckadamdinamo