SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Ipoteza incredibilă lansată la mai bine de un an de la plecarea lui Negoiță de la Dinamo: „Eu nu cred că a cedat tot”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 19 septembrie 2021, ora 00:08,
ionut-negoita-dinamo
ionut-negoita-dinamo

Fostul patron a anunțat în august 2020 că a cedat pachetul majoritar al clubului din Ștefan cel Mare către grupul de firme condus de Pablo Cortacero.  

Ce a urmat este bine cunoscut pentru toată lumea. Însă incertitudinea care domnește încă la club îi face pe mulți să se întrebe ce s-a întâmplat cu adevărat în trecutul recent al grupării roș-albe. Unii dintre cei care au urmărit îndeaproape situația pe care au traversat-o „câinii” susțin că Ionuț Negoiță nu este chiar istorie pentru Dinamo. Iar pe această listă se înscrie și fostul fotbalist Giani Căpușă.

„Nu mi-am imaginat că se poate ajune aici. Poate să vină un investitor care să preia și datoriile, eu nu cred că Dinamo nu prezintă interes. Negoiță spune adevărul, eu nu cred că a cedat tot. Cei de la DDB cred că au preluat doar salariile jucătorilor. Oricât de mulți suporteri ar fi în acest proiect nu pot acoperi toate cheltuielile clubului. Nu știu dacă sunt atât de mulți bani de plătit, gândiți-vă că un brand mare poate primi 1 milion de euro doar dintr-o sponsorizare”, a fost perspectiva oferită de Giani Căpușă, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Dinamo a ajuns pe loc retrogradabil la jumătatea turului, după un start de campionat promițător. În ultimele două sezoane, dinamoviștii au avut mereu emoții în privința menținerii în prima ligă.

„Mi-a plăcut că la începutul acestui sezon au mizat pe mai mulți tineri, însă trecerea asta trebuia făcută treptat, nu să intre toți en-gross. Trebuiau să le dea o șansă celor care au fost campioni naționali la juniori în trecut. Nu să ia niște străini de mâna a treia.

Mai băgau doi anul ăsta și îi integrau ușor-ușor și atunci nu aveau probleme nici cu banii. Am văzut că Botoșaniul are 15 străini în lot, în timp ce UTA a început cu 8 străini partida cu Rapid și după ce l-au băgat pe Antal erau să și câștige meciul. Trebuie să fie pusă o limitare”, a mai atenționat fostul component al lui FCM Bacău. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | UN FOST FOTBALIST, DISPUS SĂ PARIEZE PE CALIFICAREA TRICOLORILOR LA MONDIAL: „POATE MĂ CREDEȚI NEBUN!”

 

probleme financiaredinamoGiani Capusastrategierealitateaddb