EXCLUSIV | Ireal! ”Pe Chivorchian l-au șantajat și i-au dat peste 100.000 de euro ca să plece de la FRF!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat joi, 22 octombrie 2020, ora 16:33,
Adunare Generala la LPF, 14.12.2009
Adunare Generala la LPF, 14.12.2009

Pompiliu Popescu a dezvăluit un episod incredibil din interiorul FRF, în exclusivitate, la Realitatea Plus.

După dezvăluirile de ieri care au scos la iveală informații incredibile, fostul medic al echipei naţionale a dezvăluit un nou episod halucinant. 

Pompiliu Popescu a scos la iveală faptul că Gheorghe Chivorchian, fostul secretar general al Federației Române de Fotbal, a fost șantajat și a primit peste 100.000 de euro să plece.

De asemenea, fostul medic al echipei naționale a explicat faptul că Direcția Națională Anticorupție nu a efectuat niciun control la FRF în ultimii 6 ani.

”Am primit telefoane multe să mă felicite. Am rămas la ziua votului. Votanții erau din toată țara. Unii au plecat, alții au venit înapoi prin prefecturi și au primit ordinul să îl voteze pe Burleanu. Pe Chivorchian l-au șantajat și i-au dat bani, peste 100.000 de euro, ca să plece. Problema este la acele doamne judecătoare.

Statul paralel a umblat la acele două doamne. Una chiar a fost promovată la CSM. Ele sunt cele care au dat ultima lovitură. Ele nu au făcut de capul lor. Au fost șantaje, cum l-a șantajat Băsescu pe Aspazia Cojocaru. Așa a fost aici cu Maior și cu Dâncu. Este foarte important de știut că această federație există de 6 ani și nu a fost niciun control DNA. Se consideră stat în stat”, a declarat Pompiliu Popescu, în exclusivitate, la Realitatea Plus.

Citește și EXCLUSIV | Cutremur la FRF după dezvăluirile lui Rizea! Ce legătură avea Dragnea cu echipa națională

declaratiidancurazvan burleanuchivorchianfrfpompiliu popescu