EXCLUSIV | Iuliu Mureșan îl așteaptă pe Arpad Paszkany la Dinamo: „M-aș bucura foarte tare!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 13:00,
Arpad Paszkany si Iuliu Muresan
Arpad Paszkany si Iuliu Muresan

Dinamo continuă să traverseze cea mai grea perioadă din istoria clubului, iar problemele financiare i-au alungat pe Dușan Uhrin Jr., dar și pe mulți dintre jucătorii de bază ai echipei!

Rămasă fără antrenor cu doar o săptămână înaintea startului noii ediții de Liga 1, formația din Ștefan cel Mare se află în căutarea unui tehnician care să preia din mers echipa și să se impună rapid în fața jucătorilor. Principalul nume vehiculat este cel al lui Dario Bonetti, însă italianul nu știe pe cine se va putea baza pentru primele etape din campionat.

Președintele clubului, Iuliu Mureșan, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre situația grea pe care a găsit-o la Dinamo și a vorbit printre altele despre șansele ca Arpad Paszkany, fostul patron al celor de la CFR Cluj, să investească în „Groapă”. Mureșan a mărturisit că s-ar bucura enorm dacă s-ar întâmpla asta, însă din informațiile sale afaceristul nu mai este tentat să revină în fotbal.

„Este imposibil să mai lucrăm împreună și la Dinamo. Domnul Paszkany nu mai vrea nici el să se implice în fotbal și nici nu mai are așa de multe afaceri în România. M-aș bucura foarte tare dacă ar veni la Dinamo ca investitor și plus că aș avea și un partener cu care pot discuta la modul profesionist. Dar, la fel ca și în cazul lui Cristi Borcea, este imposibil ca domnul Paszkany să vină alături de noi, din păcate.”,a spus Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | CE ȘANSE AU NICOLAE BADEA ȘI CRISTI BORCEA SĂ REVINĂ LA DINAMO: „AR FI CU SUFLETUL ALĂTURI DE CLUB!”

realitatealiga 1dinamoarpad paszkanydeclaratii