EXCLUSIV | Laude pentru Toni Petrea după parcursul din acest start de sezon: „Stăpânește bine lucrurile”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 26 octombrie 2020, ora 19:55,
toni petrea fcsb

FCSB era campioană a României atunci când Dumitru Dumitriu era în stafful roș-albaștrilor în a doua jumătate a anului 2015. 

De atunci, Man & Co nu au mai câștigat titlul. Toate spereanțele se pun acum în Toni Petrea, iar fostul secund al lui Anghel Iordănescu de la World Cup 1994 e convins că deținătoarea Cupei României are șanse la campionat în acest sezon.

„Când sunt toți titularii în teren joacă un fotbal de calitate, formează o echipă redutabilă. În afara lui Man și Coman mai sunt câțiva jucători valoroși. Mie mi-au plăcut și când au rămas fără jucătorii de bază atunci când au fost acele infectări în serie.

Toni Petrea demonstrează că se pricepe, nu trebuie vorbit de nicio schimbare, el stăpânește bine lucrurile alături de cei din stafful său”, a fost caracterizarea lui Dumitru Dumitriu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.

La fel ca și Mirel Rădoi, Toni Petrea a debutat în cariera de principal pe banca FCSBului.  

„Chiar dacă a preluat o echipă de calibru asta nu înseamnă că nu poate avea rezultate. Dacă ar fi stat 10 ani la Liga 3, atunci când ar fi ajuns în prima divizie nu s-ar fi lovit de aceleași lucruri oricum. Mirel Rădoi a demonstrat cu aventura sa de la tineret că se poate”, a completat Dumitru Dumitriu. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mesajul celui care l-a sprijinit pe Rădoi la începutul carierei de antrenor: “Toți credem în el”

rădoirealitateafcsbtoni petreadumitru dumitriuexperiență