EXCLUSIV | Laurențiu Reghecampf, prima reacție despre pozele cu Anamaria Prodan dezbrăcată: „Este adevărat”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021, ora 15:20,
ANAMARIA PRODAN ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF
ANAMARIA PRODAN ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF

Laurențiu Reghecampf a vorbit în premieră și în exclusivitate la Realitatea Plus despre pozele cu Anamaria Prodan dezbrăcată, apărute pe internet.

Antrenorul echipei de fotbal CSU Craiova a recunoscut că a primit de la ea pozele pe mail, dar spune că a șters mailurile și că o încurajează să meargă la poliție pentru a afla cine le-a postat pe internet.

Vreau să vă rog să discut cu dumneavostră și nu cu invitații dumneavoastră (n.r: făcând referire la Anamaria Prodan).

Eu nu v-am trimis notificare să nu-mi pronunțați numele, ci să nu se discute despre viața mea privată. Cine mă cunoaște pe mine știe că nu vorbesc public despre problemele mele. Nu i-aș face Anamariei așa ceva (nr: să publice pozele). Pozele, este adevărat, mi le-a trimis pe mail. I-am spus că mailurile le-am șters și din căsuță. Am încurajat-o să meargă la poliție. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru.

M-ați văzut vreodată pe mine vorbind despre relația cu Anamaria sau despre Bebe? Eu nu am niciun scandal cu Anamaria Prodan. Este singura mea reacție.

Este problema mea (nr: făcând referire la pictorial)”, a declarat Laurențiu Reghecampf, joi seară, la Realitatea Plus.

Să-ți fie rușine pentru tot ce ai făcut. Războiul pe care îl ai îl ai cu amanta ta. Cu acest pictorial câștigi ura copiilor tăi. Amanta ta ne-a trimis mii de mesaje în ultimii trei ani. Nu am dorit ca aceste lucruri să ajungă în presă. Acesta este cumva momentul zero, a declarat la rândul ei, Anamaria Prodan.

Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

Citește și EXCLUSIV | ANAMARIA PRODAN, MĂRTURISIRI EMOȚIONANTE ÎN DIRECT: „BĂIEȚELUL MEU M-A SUNAT PLÂNGÂND!”

anamaria prodanlaurentiu reghecampf