EXCLUSIV | Anamaria Prodan, mărturisiri emoționante în direct: „Băiețelul meu m-a sunat plângând!”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 10 decembrie 2021, ora 00:43,
Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și “Bebeto”
Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și “Bebeto”

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri incendiare despre Reghecampf. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

„Nu, noi nu am divorțat. Nici măcar primul termen nu a fost stabilit (nr: Anamaria Prodan a aflat ulterior că primul termen al divorțului este 7 februarie 2022). Băiețelul meu m-a sunat azi plângând. Are 13 ani. A zis: ‘Uite ce a făcut tata’. Nici greață nu am simțit. Am realizat că toată bunătatea mea și toată dorința mea de a nu expune familia asta a ajuns să fie călcată în picioare de presă, în primul rînd, cu ajutorul soțului meu, Laurențiu Reghecampf. Nu am putut decât să-i trimit mesaj și să-l felicit. Nu îl interesează dacă trăiește sau ce face copilul meu. Îi mai trimite câte 100 de euro.

A considerat că 25 de milioane de lei vechi sunt suficienți și nu a crezut că trebuie să vină să-l îmbrățișeze măcar. Cred că suferința copilului meu este atât de mare încât Reghecampf să înțeleagă că relația se poate termina, dar relațiile nu trebuie făcute public. Lumea trebuie să știe că nu-l interesează ce face copilul. Îl rog să-l ia când sunt plecată din țară. Spune că îi e frică să nu ia covid și așa mai departe. A spus despre fete, pe care le-a crescut de la 5 ani, că nu sunt fetele lui.

Citește și EXCLUSIV | LAURENȚIU REGHECAMPF, PRIMA REACȚIE DESPRE POZELE CU ANAMARIA PRODAN DEZBRĂCATĂ: „ESTE ADEVĂRAT”

Îl iertam în lacrimi, explicându-i că tot ce se construiește în lumea asta este familia. Nu văd decât niște fotografii cu mine în presă pe care le are doar soțul meu și atât.

Fotografiile lui cu amanta sunt jenante. Îl batjocorești sistematic pe acest copil. De doi ani nu mi-am luat avocat și am acceptat orice ordonanță. 

Este dorința femeii alături de el să facă pictoriale. El a amenințat multe persoane care au avut fotografii sau videoclipuri cu ea. L-am salvat să nu i se facă dosar penal. Bărbatul de care m-am îndrăgostit era matrița perfectă. Cineva trebuie să-l oprească. Acel cineva trebuie să fiu eu. Cât de mic poate fi un bărbat!„, a declarat Anamaria Prodan, joi seară, la Realitatea Plus.

Corina Caciuc s-a născut în Deva și are 29 de ani. Cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai. În prezent, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc ar locui împreună, în Craiova. Noua iubită a tehnicianului este însărcinată și urmează să-l facă tată pentru a treia oară pe încă soțul Anamariei Prodan.

Citește și EXCLUSIV | REACȚIE DURĂ DUPĂ APARIȚIA POZELOR CU REGHECAMPF ȘI CORINA CACIUC: ”A PROVOCAT SILĂ LA NIVEL NAȚIONAL ȘI INTERNAȚIONAL!”

anamaria prodanlaurentiu reghecampfrealitatea