EXCLUSIV | Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: „Vorbim de femei, beții, droguri”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 03 februarie 2022, ora 17:55,
LAURENȚIU REGHECAMPF, SUPĂRAT. Foto: Sport Pictures
LAURENȚIU REGHECAMPF, SUPĂRAT. Foto: Sport Pictures

Anamaria Prodan (49 de ani) a făcut noi dezvăluiri explozive, la Realitatea Sportivă HD, în emisiunea „Unu la 1”, moderată de Claudiu Giurgea.

Impresara a mărturisit că ani de zile, a trecut cu vederea escapadele soțului infidel. Totul, pentru binele copiilor. În plus, spune Anamaria Prodan, în momentul în care a fost întrebat cum justifică derapajele, Reghe a recunoscut că a greșit.

„L-am iubit enorm. A fost aerul nostru. Când l-am numit ‘soarele nostru’, toată lumea râdea. Noi așa l-am considerat. Ca mamă, în primul rând, stau și mă gândesc: cum poate un om care și-a crescut copilul și a stat lipit de el… Îmi e foarte greu să vorbesc acum despre Reghe de azi si omul de atunci. Nu are nicio legatură. Ce ar putea să te facăț pe pământul ăsta, vorbim de la femei, beții, droguri, ce te poate face pe tine să nu-ti vezi copilul trimis de mine cu șoferul la Craiova 1 minut? La copilul meu…

El știe că acolo s-a stricat căruța pentru mine. Nu ai cum să-ți bați joc de copilul meu. Nu ai cum să-mi pui copilul să râdă lumea de el. Tu îți bați joc de copiii mei, de fetele mele, de Luca, tărându-l prin mizeria ta în Grecia, când tu ziceai că ești în Grecia și te rogi, dar tu erai cu amanta? Nu e sufuicient câte nemernicii ai făcut? Ai ajuns să iei copilul și să-l târăști după tine cu amanta? El s-a ascuns prin pădure, prin toate cotloanele Bucureștiului, dar copilul meu l-a găsit”, a dezvăluit Anamaria Prodan, joi, în exclusivitate la Realitatea Sportivă HD.

„Pe partea asta, pe ce a făcut, au fost pumni si picioare. A trebuit să mă repliez singură și să mă duc în Dubai să întreb lumea. Noi eram orbi. Toate mesajele noastre sunt: „Ok, ai greșit. Te are asta la mână cu ceva?” „Nu! Am șters tot. Nu, te rog nu mă mai întreba, am greșsit!”. Păi înseamnă că e ceva acolo și stăm toți și organele de poliție să ne uităm”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani. Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf are primul termen fixat pentru data de 7 februarie.

Citește și EXCLUSIV | Anamaria Prodan, noi dezvăluiri la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „El a planificat totul, aici e durerea”

laurentiu reghecampfanamaria prodan