EXCLUSIV | Mesajul transmis șefilor de club din Liga 1: „Să nu mai vină cineva să vorbească despre regula asta!”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 19:08,
plasa poarta

Regula U21 este intens dezbătută de la apariția ei în fotbalul românesc în urmă cu aproape 4 ani. Din sezonul 2021-2022, grupările de primă divizie își doresc o modificare a ei. 

Acestea vor să scape de unul dintre titularii care trebuie să îndeplinească acest criteriu de vârstă. Pentru Virgil Colfescu acest lucru este de neînțeles. Din stagiunea viitoare, eligibili vor fi tinerii născuți după 1 ianuarie 2000. În această categorie se încadrează și Ionuț George Dragomir, care la doar 17 ani a prins deja 7 meciuri în Liga 1.

A făcut și el o școală de fotbal în Italia, a dat și probe la Empoli. Apoi a jucat la Făurei în Liga 3 timp de un an și jumătate. Are contract de profesionist cu Sepsi din vara trecută.  

Sunt sigur că va primi minimum 45 de minute pe meci din stagiunea următoare. Să nu mai vină cineva să mai vorbească de regula asta în contextul în care ne bat toți. Barcelona, Ajax joacă cu mulți tineri în echipă, noi nu avem curaj. Pentru noi mai bine e să luăm un grec”, a fost mesajul manifest al lui Virgil Colfescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Alți tineri așteaptă și ei să primească șanse la alte echipe din Liga 1 sau din străinătate.

„Robert Jerdea de la Academica Clinceni este un alt nume de perspectivă. Și el a luat contact cu fotbalul din peninsulă. Acești copii cresc, însă trebuie lăsați să joace. În afara lui îl recomand și pe Iurie Iovu, un fundaș central de 1,96 m care joacă la Cagliari.

Împlinește 18 ani anul viitor și a prins 60 de minute în meciul cu Inter de la Primavera. De asemenea, Cristian Ignat a fost de 2 ori la Fiorentina, va crește și el foarte bine”, a mai punctat agentul FIFA. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Talentul care va exploda în următorii ani: “L-am remarcat la un turneu în 2012”

 

ionut dragomirVirgil Colfescurealitateaacademica clincenirobert jerdearegula u21sepsi
1313597428bogdan-stancu-1000×600

Când va anunța Bogdan Stancu dacă revine la FCSB

Bogdan Stancu gencler

Bogdan Stancu, deturnat din drumul său spre FCSB: ”Discuțiile sunt avansate”