EXCLUSIV | Mesajul tăios adresat suporterilor unor echipe de tradiție: „Uneori se cred judecători!”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 11:05,
suporteri patimasi

Dintre cele 21 de echipe care evoluează în al doilea eșalon fotbalistic al țării, 13 au jucat în trecut în prima divizie. 

Majoriatea dintre ele și-au propus să revină în elită, bazându-se pe niște bugete consistente. Iar suporterii lor pun presiune pe conducerile cluburilor atunci când rezultatele nu sunt cele așteptate.

„La U Cluj multă lume vorbește de un buget bun pentru promovare și ulterior chiar pentru menținerea echipei în prim planul fotbalului românesc. Primăria a fost foarte darnică în ceea ce privește susținerea echipei de fotbal, dar și a altor secții din cadrul clubului.

Însă cluburi precum Timișoara sau Farul nu au parte de același sprijin și se lovesc de greutăți financiare. Lucrurile scârțâie dacă nu sunt bine dirijate, mă bucur pentru faptul că fanii Petrolului, ai Universității Cluj sunt aproape de echipele lor. Dar uneori se erijează în judecători cerând socoteală unora sau altora”, a punctat Remus Vlad, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Suporterii Petrolului își motivează însă reacțiile.

„Nici nouă nu ne convine să mergem mereu să ne certăm cu cei din conducere, să pierdem timpul. Dar ne dedicăm mai mult timp ca ei, noi nu avem beneficii și nici nu vrem. Singurul beneficiu este să promoveze echipa și să fim și noi acolo undeva, unde eram odată.

Eu cred că bugetul echipei Petrolul nu îl au unele echipe de Liga 1. Anul trecut am dat chix cu jucători care au venit pe contracte mari gen Hamza sau Tamuz. Au fost transferuri de imagine, dar banii s-au dus, iar rezulatetele au fost foarte proaste. Au fost contractele făcute de așa natură să beneficieze cine trebuie”, a fost intervenția lui Oliver, unul dintre liderii galeriei petroliste, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Strigătul de disperare al fanilor Petrolului: “Suntem resemnați!”

remus vladechipe de traditierealitateafanibugetepeluza ilie oana
Simona Halep Toni Iuruc

Simona Halep, în extaz la petrecerea de logodnă! Cine a luat parte la distracţie

Eriksen inter

Cum este văzut viitorul lui Christian Eriksen în fotbal de un celebru cardiolog: ,,Asta e vestea rea”