SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Mesajul trimis după ce Balaj a acceptat oferta CFR-ului: „Mă bucur pentru alegerea pe care a făcut-o”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 16 septembrie 2021, ora 20:32,
Cristian Balaj
Cristian Balaj

Fostul arbitru internațional va deveni președintele campioanei României după ce s-a înțeles cu șefii ardelenilor în privința preluării postului.

Iar Ion Crăciunescu s-a înscris pe lista celor care l-au felicitat pe Balaj pentru faptul că a dat curs propunerii venite din Gruia.

„Cristi Balaj trebuia să fie președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, însă e greu să pui un om valoros în locul unde e nevoie. Mă bucur pentru el și pentru alegerea pe care a făcut-o. Este o echipă care în ultimii 4 ani a câștigat titlul în Liga 1, care a lăsat o impresie bună și în meciurile internaționale. Și el avea nevoie să fie în fotbal, cum și fotbalul avea nevoie de el. Îi felicit pe cei de la CFR Cluj pentru mișcarea făcută în conducerea administrativă”, a mărturisit Ion Crăciunescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Cristi Balaj vine pe locul lăsat liber de Marian Copilu, cel care a părăsit clubul după eșecul mandatului lui Marius Șumudică pe banca CFR-ului. Fostul arbitru era președintele Agenției Naționale Anti Doping (ANAD) în momentul în care a fost căutat de Neluțu Varga. Balaj s-a retras din cariera de arbitru la sfârșitul anului 2016.

La vremea respectivă el i-a acuzat pe șefii CCA că nu au dorit să îi ofere o dispensă pentru a-și continua activitatea pentru încă două sezoane. Înaintea startului stagiunii actuale a Ligii 1, băimăreanul se află pe locul secund all clasamntului all-time în ceea ce privește numărul meciurilor arbitrate în priam divizie. El are 341, lider fiind Alexandru Tudor cu 381 de jcouri oficiate la acest nivel.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | UN FOST PREȘEDINTE AL CCA CERE SANCȚIONAREA LUI ISTVAN KOVACS: „A PRODUS O PAGUBĂ ȘI TREBUIEI SĂ SUPORTE CONSECINȚELE”

ion craciunescupresedintemesajbalajrealitateacfr cluj