EXCLUSIV | Un fost coleg de națională al lui Mutu amendează pretențiile oficialilor Craiovei: „Lumea are așteptări injuste”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 04 octombrie 2021, ora 20:32,
Mutu, în tricoul lui FC U Craiova
Mutu, în tricoul lui FC U Craiova

Plecarea lui Adrian Mutu de pe banca nou-promovatei din Bănie nu a trecut neobservată nici pentru Viorel Moldovan. 

Cei doi, ani buni coechipieri la prima reprezentativă, sunt în acest moment liberi de contract. Mutu a rezistat doar 11 etape pe banca „juveților”, lăsând echipa pe poziția a 13-a în clasamentul la zi al Ligii 1.

„Până la urmă asta este viața antrenorilor, tot timpul trebuie să fii pregătit cu valiza la ușă. Și eu am avut parte de astfel de experiențe, nu este prima și nici ultima demisie pentru el, nu te numești antrenor dacă nu ești dat afară odată. Așa este viața noastră a antrenorilor, ingrată pe de o parte, dar și palpitantă pe de alta. Îmi pare rău pentru Adi, toți vor să ai o baghetă magică. Adrian Mutu știa unde s-a dus, s-a văzut diferența de valoare între cele două echipe”, a fost comentariul lui Viorel Moldovan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Fostul internațional nu înțelege de ce Mutu a avut presiune asupra sa în acest scurt mandat la echipa patronată de Adrian Mititelu.

„Până la urmă este o nou-promovată, o echipă care a parcurs un drum lung grație acestei nebunii pozitive a lui Mititelu. Și dintr-o dată toată lumea are așteptări injuste. Din păcate nu există răbdare, toată lumea e agitată. Craiova trebuie însă să se consolideze vis-a-vis de nivelul lotului, există acolo niște elemente care nu au confirmat încă. Și atunci vrei în Champions League? Au nevoie de timp, suporterii nu au răbdare în mod nejustificat”, a adăugat antrenorul de 49 de ani. 

CITEȘTE ȘI –>> ADI MUTU DEZVĂLUIE CE A DUS LA PLECAREA SA DE LA FC U CRAIOVA 1948: ,,NU M-A DEMIS MECIUL CU CS U CRAIOVA”

plecarerealitateaviorel moldovanfc u craiovamutu