EXCLUSIV VIDEO | Mitică Dragomir, dezvăluiri despre numirea lui Burleanu la FRF: „La alegerile din 2014 au intervenit oameni din serviciile țării!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 19:54,
frf-burleanu

Mitică Dragomir a vorbit despre culisele alegerilor din 2014 pentru postul de Președinte al Federației Române de Fotbal, câștigate în cele din urmă de Răzvan Burleanu!

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre cum a ajuns Răzvan Burleanu în postura de șef FRF la alegerile din 2014.

dumitru-dragomir-realitatea

„Să vă explic și cum a fost cu Gică Popescu. Cu a ajuns Burleanu șef la FRF? Eu am vorbit cu fostul secretar general al FRF, Adalbert Kassai, și l-am întrebat ce se întâmplă la ei acolo, eu nu știam că va fi condamnat Gică Popescu, și la care Kassai mi-a spus că e un mare scandal la federație pentru că Anghel Iordănescu trebuia să depună și el candidatura și nu a vrut Gică Popescu.

Gică Popescu a venit nervos la federație și le-a reproșat celor de aici că ‘ce vreți să mă băgați la pușcărie, tu cu Oprea al tău’, asta îi spunea lui Mircea Sandu, lui Iordănescu. Dacă se înscria și concura Iordănescu, ieșea fără probleme și nimeni nu îl alegea pe Burleanu.

Kassai a influențat, a trimis o mulțime de oameni acasă cu o seară înainte de alegeri ca să nu voteze cu Burleanu, dar nu a fost suficient deoarece Burleanu a fost foarte bine organizat și aici au intervenit și oameni puternici din serviciile țării. Nu pot să vorbesc despre Maior și Coldea dacă au luat parte la alegerea lui Burleanu, pentru că îmi este frică, dar vă spun că amândoi au influențat plecarea mea de la LPF., a declarat „Oracolul din Bălcești” în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | Cuplul momentului în fotbalul românesc, analizat: “Îi facem zmei, dar testul va fi când pleacă afară”

realitateagica popescumitica dragomirdeclaratiiburleanu
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină