EXCLUSIV | Modelul campioanei a fost deja preluat de o altă echipă din Liga 1: „Sunt un fel de CFR Cluj 2!”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 02 februarie 2021, ora 21:02,
SepsiGazmetan1

Ardelenii domină întrecerea internă în ultimii ani și reprezintă un model de succes pe care mai multe grupări încearcă îl copieze. 

Iar un club din aceeași zonă a țării vrea să le pună supremația în pericol în viitorul apropiat. Sepsi a ajuns în play-off în 2019, a jucat finala Cupei României în sezonul trecut, iar în această stagiune le face concurență serioasă granzilor din campionat. Tot mai multă lume îi vede pe covăsneni cu șanse la titlu chiar din următoarea ediție a Ligii 1.

„Eu zic că poate fi un CFR Cluj 2 să zicem, am un prieten acolo, pe Cornel Șfaițer. E un om foarte echilibrat, un profesionist. Și la Botosani a făcut treabă, au lucrat bine toți de acolo din club, dar el a fost numărul 1.

Își face treaba și la Sepsi, acolo este o echipă și un club foarte serios, bravo lor, este un exemplu de urmat. Și sezonul ăsta o să pună probleme”, l-a lăudat Cristian Tănase pe oficialul lui Sespsi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

Iar din vară, Sepsi va schimba și arena. Se va muta pe noul stadion din Sfântu Gheorghe care este pe ultima sută de metri în privința finalizării lucrărilor.

„Jucătorii și angajații de acolo sunt foarte fericiți, se construiește un stadion, va fi emulație. Îmi aduc aminte că am jucat și noi contra lor în Liga 1 și veneau suporteri în număr destul de mare. 

Și când jucam la Chiajna și la jocurile de la Ploiești unde și-au disputat la un moment dat partidele de acasă”, a mai punctat șeful ilfovenilor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Craiova, scoasă din cursa pentru titlu: “FCSB și CFR Cluj se prezintă bine în ultimul timp”

sepsicornel sfaitercristian tănasearena nouamodelcfr clujrealitateaconcordia chiajna
eriksen3

Pompiliu Popescu, despre starea de sănătate a lui Eriksen: „Are o afecțiune cardiacă!”

eriksen1

Primele reacții după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren: „Haide Chris, fii puternic!”