SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Neluțu Varga, lăudat pentru decizia sa: „A liniștit apele prin aducerea lui Dan Petrescu!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 16:46,
Dan Petrescu, sursa foto- CFR/Facebook
Dan Petrescu, sursa foto- CFR/Facebook

Tehnicianul în vârstă de 53 de ani a revenit pe banca echipei alături de care a cunoscut cele mai importante performanțe ca manager!

Dan Petrescu i-a luat locul lui Marius Șumudică pe banca ardelenilor și este gata să aducă al cincilea titlu de campioană consecutiv în vitrina celor de la CFR Cluj. Mișcarea patronului Neluțu Varga a fost salutată de Dorin Goian, care a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre acest subiect.

Fostul fundaș consideră că revenirea „Bursucului” în Gruia a fost cea mai inspirată decizie pe care o puteau lua „feroviarii”. Totodată, Goian a mărturisit că Petrescu era singurul care avea capacitatea de a aduce liniștea în cel mai scurt timp în vestiarul clujenilor.

„Normal că nu dă bine pentru fotbalul românesc astfel de scandaluri, mai ales la CFR Cluj. Tuturor ni se părea că este clubul cel mai bine aşezat, cel mai ok din punct de vedere al profesionalismului. Trebuie să recunoaștem că CFR a fost singura echipă care a avut rezultate în ultimii ani și care ne-a reprezentat în Europa, dar apar și astfel de sincope în viața unui club de fotbal.

Citește și EXCLUSIV | FLORIN PRUNEA, INTERZIS LA CFR: ,,DÎNCU ȘI BURLEANU AU APĂSAT BUTONUL! 400% AŞA A FOST SITUAŢIA”

Important este că oficialii  de acolo au avut o reacție la cele întâmplate și cred că au liniștit apele prin aducerea lui Dan Petrescu. Era varianta cea mai bună la cum stăteau lucrurile și sunt de părere că este singurul antrenor care poate aduce din nou liniștea la Cluj!”, a spus Dorin Goian, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Dan Petrescu a antrenat pentru prima dată CFR Cluj în luna iunie a anului 2017, iar la finalul sezonului 2017-2018 a reușit să câștige primul titlu de campion cu aceștia. După scurta aventură petrecută în China, la Guizhou Hengfeng, Petrescu a revenit în România și a preluat din nou formația din Gruia, începând cu luna martie a anului 2019.

În decembrie 2020, Dan Petrescu a plecat din nou de la CFR și în locul său a fost numit în postura de antrenor principal, Edward Iordănescu. „Bursucul” era liber de contract după despărțirea de turcii de la Kayserispor, unde a rezistat doar câteva etape.

Citește și EXCLUSIV | MOTIVUL PENTRU CARE ȘUMUDICĂ NU A REUȘIT LA CFR: „NU E UȘOR DE GESTIONAT ASTFEL DE SITUAȚII!”

realitateadeclaratiidorin goiancfrdan petresculiga 1