EXCLUSIV | Nici vorbă de Craiova! ”Hai să îl lăsăm pe Rădoi la națională încă 3-4 ani!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 22:41,
rădoi

România va juca astăzi ultimul meci din 2020, iar fostul mare internațional Dorin Goian crede cu tărie că Mirel Rădoi trebuie să rămână pe banca naționalei indiferent de rezultat.

”Tricolorii” vor juca astăzi, de la ora 21:45, cu Irlanda de N pe stadionul ”Windsor Park”.

Viitorul lui Rădoi pe banca naționalei a fost cel mai discutat subiect din ultima perioadă. Întrebarea ”Mirel la Craiova?” stă în continuare pe buzele multor microbiști, însă Dorin Goian n-are dubii.

”Ministrul Apărării” este de părere că Rădoi trebuie să rămână la cârma naționalei pentru cel puțin 3 ani de acum încoace.

”Mirel este antrenorul echipei naționale și trebuie să i se acorde răbdare. Meciurile sunt puține, timpul pentru pregătire e foarte scurt. Nu ai timp să implementezi o idee.

Citește și EXCLUSIV | Un fost mare internațional e categoric: ”Nu suntem favoriți cu Irlanda de N!”

Varianta de a schimba antrenorul naționalei la fiecare ratare a obiectivului nu e o soluție. Hai să lăsăm antrenorul pe o perioadă mai lungă, 3-4 ani. Dacă îi tot schimbăm, nu e o soluție.” a declarat Dorin Goian pentru realitateasportiva.net.

Citește și EXCLUSIV | Dorin Goian, doar cuvinte de laudă pentru România U21: ”Foarte buni! Mi-a plăcut implicarea lui Ianis!”

mirel rădoirealitatea sportivaechipa nationalaromaniadorin goiandeclaratii
gigi-becali-fcsb

Gigi Becali, gata să doboare orice record în Liga 1: „Vreau să fac un miliard în 10 ani!”

dragusin

O nouă ofertă pentru Radu Drăgușin! Intenția clară a fundașului român