EXCLUSIV | Numirea lui Şumudică la CFR, contestată: ,,Una e să fii serios şi alta e să fii garagaţist”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 09:00,
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Marius Şumudică a fost numit antrenor la CFR Cluj, după ce contractul lui Edi Iordănesuc nu a mai fost prelungit, deşi tehnicianul a adus al patrulea titlu în Gruia.

Numirea lui Marius Şumudică pe banca ardelenilor nu este însă agreată de toată lumea, mai ales după discursul tehnicianului de la finalul jocului pierdut în Supercupa României, contra celor de la CS U Craiova.

Mădălin Voicu, celebru violonist român, este de părere că CFR Cluj cu Marius Şumudică pe bancă nu va mai performa aşa cum a făcut-o în ultimii patru ani de zile.

,,Să vezi ce se întâmplă cu Şumudică. Se alege praful. Eu vă spun că CFR cu Şumudică, n-am o problemă cu el, dar nivelul care ar trebui să fie antrenorul pentru CFR care a câştigat 4 campionate la rând, el nu este de nivelul ăla. Să fim serioşi. 

Şumudică care a zis că a pierdut Supercupa pentru că e nedrept, ce naiba, sunteţi nebuni? El e simpatic aşa. A pierdut, asta e, nu să zică că a fost nedrept. Nu mă omor după el, îmi plac mai mult femeile decât Şumudică. Sunt oameni care trebuie să fie serioşi, să aibă un anumit ştaif, să se impună. Nu poţi să fii garagaţă şi şmecherie pe teren, că nu te înţeleg. Una e să fii serios şi alta e să fii garagaţist.”, a declarat Mădălin Voicu, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Citeşte şi ȘUMUDICĂ RECUNOAȘTE CĂ CFR MAI ARE DE MUNCIT: „FOTBALUL TE PEDEPSEȘTE”

romaniamarius șumudicămadalin voicucfr clujrealitatea