VIDEO | Ondrasek nu a băgat în seamă criticile primite: „Am avut o discuție cu el. Nu a fost afectat”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 14:40,
Zdenek Ondrasek, sursa foto: FCSB/Facebook
Zdenek Ondrasek, sursa foto: FCSB/Facebook

FCSB va debuta joi în cupele europene, acolo unde va întâlni formația din Kazahstan, Shakhter Karagandy, în turul doi preliminar din Conference League. 

Manșa tur se va disputa pe Arena Națională, de la ora 21:30, iar returul va fi o săptămână mai târziu, în Kazahstan.

Înaintea jocului, Dinu Todoran a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre situația lui Zdenek Ondrasek, care l-a dezamăgit pe Gigi Becali după primul meci oficial în tricoul ”roș-albaștrilor”.

Deasemenea, antrenorul de 42 de ani a vorbit și despre Andrei Dumiter, în contextul venirii acestuia la viceampioana României, dar și despre posibilitatea ca Florin Tănase, golgheterul și căpitanul echipei, să se transfere.

”Deocamdată, Tănase este la noi. Mai e timp până se închide perioada de transferuri. Dumiter trebuie întâi să se alăture echipei, iar după aceea o să vedem. Kondrasek se simte foarte bine. Ei sunt jucători profesioniști, care își doresc mai mult. Am avut o discuție cu el, nici el nu era mulțumit de el. Acesta este un lucru pozitiv și își dorește foarte mult. Nu a fost afectat. Dacă dădea două-trei goluri…

V-am mai zis, am un grup foarte unit și valoros, care își dorește foarte mult să facă performanță. Deocamdată, reușesc să-l țin unit, nu am probleme din punctul ăsta de vedere. Lotul este de o valoare extraordinară. Domnul Becali de câte ori a venit în cantonament a ridicat moralul echipei. Eu abia aștept să vină dânsul la noi la echipă pentru că dă acea energie pozitivă”, a declarat Dinu Todoran, la conferința de presă premergătoare meciului cu Shakhter Karagandy.

 

CITEȘTE ȘI –>> ULTIMA ORĂ | UN NOU TRANSFER PENTRU FCSB! GIGI BECALI ANUNȚĂ: „E ADEVĂRAT, NE-AM ÎNȚELES!”

realitateafcsbondrasekdinu todorangigi becaliandrei dumiterflorin tanase