EXCLUSIV | Formația a cărei ascensiune este dorită din tot sufletul: „Îmi crește inima doar când aud de echipa aia”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 23 martie 2021, ora 00:26,
otelul ceahlaul

Sufletul lui Sergiu Costin se împarte între Gloria Bistrița și Oțelul. La ambele a jucat ani buni, dar numai cu una dintre ele a ridicat trofeul Ligii 1 deasupra capului. 

În 2011, era căpitanul gălățenilor care dădeau toate socotelile peste cap și se încoronau campioni ai României înaintea unor nume precum Steaua, Dinamo, Rapid, dar și a altor cluburi care la vremea respectivă aveau susținere importantă. Printre ele FC Vaslui, Poli Timișoara și CFR Cluj. După falimentul din 2016, Oțelul încearcă să renască cu ajutorul câtorva dintre fotbaliștii care au pus umărul la acel succes imens.

„Îmi crește inima doar când aud de echipa aia. Eu am vorbit cu domnul Grigoraș e încântat, au avut niște rezultate mai slabe la început, dar acum e bine. Au avut o serie de victorii, sunt pe primul loc, m-aș bucura să promoveze. 

Eu și acum vorbesc cu foștii mei colegi, unii dintre ei mai joacă și acum acolo. Am fost tare uniți, m-aș bucura pentru Oțelul pentru că are suporterii ăia minunați și un oraș întreg care îi susțin”, a precizat Sergiu Costin, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Mijlocașul visează să revadă peste câțiva ani în Liga 1 duelurile din trecut dintre Gloria și Oțelul. Sergiu Costin are 136 de meciuri pentru bistrițeni și 215 pentru gălățeni în prima divizie.

„Mi-ar plăcea să văd și Gloria în Liga 1, bineînțeles. Și în Liga 2 m-aș duce la meciuri cu copii, cu nepoți. Fotbalul e fotbal și oamenilor de aici le e dor să meargă să se uite la meciuri, le lipsește”, a mai detaliat fotbalistul. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Ambiția fantastică a unui fost campion al României! A revenit pe teren la 42 de ani

sergiu costinotelulgloria bistrițaliga 3realitatea
BUCHAREST: GIGI BECALI press conference

Decizia care îl contrazice pe Gigi Becali în cazul lui Lukasz Gikiewicz

euro 2020 minge

EURO 2020 | Cum arată programul partidelor de azi