EXCLUSIV | Pe cine mizează Emil Săndoi în lupta pentru titlu: „La momentul actual, ei sunt cei mai puternici”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 18:35,
emil sandoi
emil sandoi

CFR Cluj, U Craiova și FCSB sunt echipele care duc bătălia pentru supremație în ultimii ani în Liga 1. La fel se va întâmpla și în acest sezon. 

Antrenor la Chindia, Emil Săndoi s-a duelat deja cu toate cele trei în acest tur de campionat. Târgoviștenii au remizat alb în Gruia (0-0), au câștigat la Craiova (1-0) și au fost învinși doar de FCSB (0-2).

„Se pot întâmpla multe într-un campionat cum a pățit Craiova cu accidentarea lui Kolic, care a fost o pierdere fantastică pentru echipă. Și apoi cu plecarea lui Mihăilă. Când am jucat la CFR ei pregăteau meciul din cupele europene.

Și nu au folosit din primul minut toți titularii obișnuiți, dar în momentul de față, cu toată certitudinea cea mai puternică echipă din campionat este FCSB. Sigur că și la ei pot să apară chestii neprevăzute, cum a fost accidentarea lui Florinel Coman”, a declarat Emil Săndoi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Acesta a evidențiat și punctele forte ale echipei lui Toni Petrea.

„Ei dau dovadă de disciplină de joc, valoare și calitate au de foarte mult timp. Jucători precum Man, Moruțan și Florinel Coman au căpătat experiență chiar dacă sunt încă tineri. 

Sunt mai maturi decât înainte, au relații de joc, joacă de ceva timp împreună. Au circulația balonului foarte bună, oricare dintre ei poate să rupă echilibrul unui joc, fac și un pressing agresiv și nu întămplător”, a mai evidențiat tehnicianul. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Reacția unui rival al lui Dan Petrescu din Liga 1 după supărarea tehnicianului: “Era ceva palpabil”

emil săndoiliga 1chindiafcsbrealitatealupta pentru titlu