EXCLUSIV | Pe cine pariază Giani Căpușă în noul sezon al Ligii Campionilor: „Nu au voie să nu câștige”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 17:17,

Astăzi debutează faza grupelor competiției după o vară cu multe mutări pe piața transferurilor. 

Cea mai activă a fost PSG care a reușit să îi aducă în capitala Franței pe Messi, Ramos, Hakimi, Donnarumma și Wijnaldum. Iar la casele de pariuri, parizienii sunt considerați principalii favoriți la cucerirea trofeului.

„La ce transferuri au făcut 70 % ei sunt favoriți, aș pune la pariuri pe ei. Nu au voie să nu câștige, au o echipă cu calitate. Mai sunt și celelalte, Bayern cred că ar fi cea mai periculoasă dintre ele. În schimb, Realul pare că a mai decăzut în ultimii ani. 

O să fie diferit cu spectatori, se schimbă datele problemei. Uitați-vă și la Rapid că parcă joacă în 16 de când au revenit suporterii alături de echipă. Ați observat că și Liverpool a avut o cădere în ultimul an, pentru că publicul lor îi ducea spre victorie, parcă aveau aripi atunci când erau încurajați de fani”, a punctat Giani Căpușă, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

Sezonul 2021-2022 va fi unul cu totul special, pentru că cei mai buni doi marcatori din istoria competiției au schimbat echipa în această vară. Messi a ajuns pe Parc de Princes, Ronaldo s-a întors pe Old Trafford.

„Nu o să mai fie acel Messi, fotbalul spaniol este mai aerisit, mai ofesniv. Față de cel francez care mi se pare mie mai tacticizat. Și asta cu siguranță că o să fie principala lui problemă acolo, o să aibă un pic de suferit. Chiar dacă a lăsat și la bani ca sa rămână,  nu cred că l-au mai vrut ei.

Ronaldo sunt convins că va fi peste Messi. A mai fost acolo, deși campionatul englez nu e nici el ca cel din Spania. PSG a vrut să îl ia și pe Ronaldo, dar cred că nu a acceptat să vină pentru ca toată atenția să fie asupra lui, așa cum și la Juventus era vioara întâi”, a încheiat fostul mijlocaș. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | ISTVAN KOVACS, PUS LA ZID DE UN NUME IMPORTANT DIN FOTBALUL ROMÂNESC: „E FOARTE AROGANT, AM VĂZUT ȘI EU CUM VORBEȘTE CU JUCĂTORII”

realitatealiga campionilorromaldofavoriteGiani Capusamessi