EXCLUSIV | Pesimism în rândul componenților Craiova Maxima, înaintea meciului CS U Craiova – Laci: „Avem o părere prea bună despre noi”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 29 iulie 2021, ora 18:00,
CS U CRAIOVA – LACI
CS U CRAIOVA – LACI

Meciul CS U Craiova – Laci, în manşa secundă a turului 2 din Conference League, va avea loc joi, de la ora 21:30, în Bănie. În urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0, pentru albanezi.

Foștii componenți ai Craiovei Maxima, Aurel Beldeanu (70 de ani) și Silviu Lung (64 de ani) au prefașat partida dintre CS U Craiova și Laci.

Am văzut prima manșă. Laci e o echipă modestă. Eu sper să treacă de albanezi, dar după meciul cu FCSB, sunt cam pesimist„, a declarat Aurel Beldeanu, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Nu este atât de simplu. Fotbalul s-a dezvoltat, valorile s-au cam nivelat iar noi avem o părere prea bună despre noi. În ultimii ani nu prea am dovedit acest lucru„, a spus și Silviu Lung, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Fostul portar a vorbit și despre șansele oltenilor de a cuceri titlul de campioană, în Liga I.

Craiova e cam de locul 3. Pentru a lua campionatul îi mai trebuie 1 sau 2 de Mitriță. Lotul este bun. M-am uitat la majoritatea meciurilor. Băieții chiar vor, dar le lipsesc 1 sau 2 jucători care să facă diferența„, a mai spus Silviu Lung.

Citește și EXCLUSIV | REACȚIA LUI SILVIU LUNG, DUPĂ TRANSFERUL LUI CICÂLDĂU LA GALATASARAY: „NU-I VA FI UȘOR SĂ FIE TITULAR”

exclusivrealitateacs u craiovaaurel beldeanuuniversitatea craiovasilviu lunglaci